Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Катерина

Менеджер среднего звена

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Ровно, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Основна освіта: 2003-2007р. Національний університет водного господарства та природокористування , факультет менеджменту . Спеціальність: «Менеджмент організацій» . Кваліфікація: менеджер – економіст.
2003-2006 Диплом бакалавра з відзнакою.
2006-2007 Диплом спеціаліста з відзнакою.

Додаткова освіта: 2005р. економіко - управлінська практика у готелі «Марлен»

Досвід роботи: 2004-2007 р. Менеджер з реклами у приватного підприємця на ринку товарів та послуг. Професійні навики: досвід роботи з засобами масової інформації (газети, радіо, Інтернет), створення поліграфічної та іншої рекламної продукції. Розробка стратегії реклами по кожному виді продукції і плану проведення рекламних заходів. Визначення можливостей центральних і місцевих рекламних агентств, розробка пропозицій по притягненню їх до реклами продукції підприємства. Організація пропозицій по формуванню фірмового стилю, організація реклами за допомогою фірмових видань (плакатів, буклетів, афіш, експрес-інформації). Забезпечення фірмового оформлення рекламних матеріалів і інструментарію досліджень ринку і попиту населення. Визначення дієвості реклами, її впливи на збут продукції, інформованості споживачів про продукцію підприємства. Визначення ефективності реклами. Аналіз реклами інших підприємств у країні і за рубежем. Розробка пропозицій по удосконалюванню реклами.

Особисті якості : Цілеспрямована , маю динамічне самостійне мишлення та відповідально ставлюся до роботи, притаманні організаторські здібності та прагнення до постійного професійного росту та самовдосконалення, займаю активну життєву позицію.

Компьютер: КористувачWindows' XP, Excel, Word, PowerPoint, пошта, Інтернет.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты