Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 марта 2024 PRO

Екатерина

Менеджер по закупкам, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з постачання

с 11.2021 по наст. время (2 года 7 месяцев)
ТОВ "Смарт Тренд", Винница (Роздрібна торгівля)

Замовлення товару
Аналіз залишків
Аналіз продажів
АВС аналіз асортименту
Акційні пропозиції на кожен період
Пошук постачальників, товарів
Перемовини з постачальниками
Заключення договорів з постачальниками
Аналіз звітів по обертаємості, націнці, залишкам по періодах.
Працюю зараз на посаді менеджера з постачання категорії побутова хімія, нон фуд, дитяче харчування.
Постійний пошук нових товарів, асортимент магазину дуже великий і його постійно потрібно оновлювати. Також пошук акційних пропозицій хороших для підняття продажів.

Менеджер по поставкам

с 12.2015 по 11.2021 (5 лет 11 месяцев)
ТОВ НВП Аргон, Винница (Закупка)

В мої обов'язки входило, обробка замовлень сировини на магазини мережі, заведення специфікацій на сировину, заведення карток в базі ABM Reteil, заведення коефіцієнтів на сировину при переведенні з штучного товару в ваговий. Перемовини з постачальниками, заключення договорів, підбір сировини, перемовини про найнижчі ціни та своєчасні поставки на торгові точки. В моєму підпорядкуванні було 22 магазини і Цех кондитерських виробів.
Також працювала менеджером на одному з магазинів ТОВ НВП Аргон по побутовій хімії, бакалії, скоропорту, канцтоварам, нон фуду. В мої обов'язки входила закупка продукції по даним категоріям, перемовини з постачальниками, заключення договорів,контроль правильності викладки товару по планограмі, цінників, ротація, контроль поставок і якість замовленої продукції. Напрацювання нових постачальників по даним категоріям, розширення асортименту, сезонність.

Образование

Житомирский государственный университет им. Ивана Франко

Филология, Житомир
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

Знания и навыки

MS Office 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Комуникабельная, ответственная, отзывчивая MS Excel Уміння аналізувати Доброзичливість Закупівля канцелярії Закупівля продовольчих товарів Робота з постачальниками Ведення переговорів Укладання угод Закупівля електротехнічної продукції Моніторинг ринку постачальників Аналіз продажу Самостійне прийняття рішень

Знание языков

Русский — свободно

Рекомендации

Гнатюк Сергей

Гнатюк Сергей

Начальник отдела закупок, ТОВ НВП Аргон

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Шукаю хорошу з достатнім рівнем заробітку роботу з дружнім доброзичливим колективом менеджера по закупкам.Я доброзичлива організована, комунікабельна, активна, швидко навчаюсь, маю високу працездатність, готова брати на себе відповідальність, дисциплінована, бажаю працювати і заробляти, вмію працювати в команді, спілкуватися з людьми, планувати і організовувати свій робочий день, виставляти пріоритети та планувати діяльність. Вмію вести перемовин з постачальниками, заключати та підписувати договори, маю знання поставок і конструктивних умов, навики пошуку нових надійних постачальників та продукції яка потрібна підприємству. Працювала в бухгалтерії 1С ABM Reteil

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: