Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 февраля 2013

Роман

Начальник отдела продаж, 6 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Бровары

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Гаврилюк Роман Володимирович
Дата народження – 20.07.1988р.
Місце народження – м. Бровари.
Стаж роботи – 5 років.
Сімейне стан – Неодружений.

•30.06.2011р. – 11.08.2011р працював на посаді «Менеджером зі збуту» в ТОВ „Завод ЄВРОФОРМАТ” м. Києв, звільнений з роботи за згодою сторін.
Обов‘язки:
Ведення переговорів з потенційними замовниками, складання Договорів, укладання Договорів, ведення дебіторської/кредиторської заборгованості, облік розрахунків, підготовка тендерної документації, участь в державних/комерційних закупівлях, складення комерційних пропозиції на продаж товарів/послуг.
•07.04.08 – 30.06.2011 працював на посаді «Менеджер» на ТОВ «Д.К-ГРУП» м. Бровари. переведений на ТОВ «Завод ЄВРОФОРМАТ» згідно наказу.
Обов‘язки:
Ведення переговорів з потенційними замовниками, складання Договорів, укладання Договорів, ведення дебіторської/кредиторської заборгованості, облік розрахунків, введення документації по реалізації послуг з монтажу і технічного обслуговування ліфтів, листування з замовниками та постачальниками, складання комерційних пропозицій з продажу послуг та ліфтового обладнання;
Ведення документації відділу кадрів (Накази, розпорядження, трудові договори, табелі обліку робочого часу;
Ведення документації відділу Охорони праці (Посадові інструкції, наряд допуски, звіти до «Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки»).
•13.07.2007 – 25.10.2007 працював на посаді «Менеджер зі збуту» в ТОВ «Промислово Інвестиційна Група «Столиця» м. Бровари.
Обов‘язки:
Облік та контроль комплектності відвантаженого обладнання згідно Договорів, ведення переговорів з перевізниками стосовно доставки ліфтового обладнання та комплектуючих на об‘єкт замовнику;
Ведення переговорів з постачальниками сировини, аналіз ринку сировини, пошук найбільш вигідних пропозицій, укладання Договорів;
Документальна звітність перед керівництвом підприємства та бухгалтерією по відвантаженому обладнання та потрібній сировині для виробництва.

В 2012 році здобуду вищу освіту зі спеціальності «Менеджмент Зовнішньоекономічної діяльності» Університету економіки та права «Крок». Вільно володію – Української, Російською мовами, також базовою Англійською. Вільно володію Комп‘ютером та оргтехнікою.
В роботі ціле направлений, добросовісний, чесний, відповідальний, комунікабельний вмію працювати як сам так і в команді.

Мої реквізити:
д. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
м. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Гаврилюк Р.В.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: