- PRO
Олександр
Бар-менеджер, бармен, 40 000 грн
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 38 лет
- Город:
- Ужгород
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1573885/
Опыт работы
Бар-менеджер
с 05.2023 по 01.2025
(1 год 8 месяцев)
SLAVA U bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Відкриття бару "з нуля"
-Організація роботи бару
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка коктейлів та складання калькуляційних карт
-Інвентаризація
-Робота з постачальниками та складання заявок
Бар-менеджер, Виконавчий Директор
с 04.2021 по 04.2023
(2 года)
NE BUDDHA Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Відкриття бару "з нуля"
-Організація роботи бару
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка коктейлів та складання калькуляційних карт
-Інвентаризація
-Робота з постачальниками та складання заявок
-Управління закладом
Бармен
с 02.2019 по 02.2021
(2 года)
Queen, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
(безалкогольні та алкогольні), кави, фрешів, смузі
-Оформлення вітрини та барної стійки
-Проведення переобліків, складання заявок
-Управління баром протягом зміни
Бар-менеджер
с 02.2018 по 01.2020
(1 год 11 месяцев)
Narikela HUB, HYPE bar, Narikela Mayak, Draft Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Відкриття бару "з нуля"
-Організація роботи бару
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка коктейлів та складання калькуляційних карт
-Інвентаризація
-Робота з постачальниками та складання заявок
-Виконання функцій адміністратора закладу
Бармен
с 12.2016 по 07.2017
(7 месяцев)
«Alchemist Disco Bar», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Розробка та приготування індивідуальних коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок
-Участь в інвентаризаціях
-Навчання та підготовка до роботи стажистів
Бармен
с 11.2015 по 11.2016
(1 год)
«HITCHCOOK», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів (безалкогольні та алкогольні), кава
-Проведення переобліків, складання заявок
-Управління баром протягом зміни
Бармен
с 05.2013 по 08.2015
(2 года 3 месяца)
«Indigo ambitious project», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Розробка та приготування індивідуальних коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок
-Участь в інвентаризаціях
-Навчання та підготовка до роботи стажистів
Бармен
с 07.2011 по 12.2011
(5 месяцев)
«In Citi Club», Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)
-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок
Бармен
с 11.2010 по 05.2011
(6 месяцев)
«Rasputin Club», Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)
-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Розробка та приготування індивідуальних коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок
Образование
ХНУРЕ
Аналітик комп'ютерних систем, Харків
Высшее, с 2009 по 2010 (1 год)
ККТК
Програмне забезпечення автоматизованих систем, Кропивницький
Неоконченное высшее, с 2005 по 2009 (4 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Міжнародний центр Барменів
2013, 1 місяць
Знания и навыки
- Міксологія
- Приготування коктейлів
- Інвентаризація
- Приготування кавових напоїв
- Спідміксінг
- Флейринг
- Привітність
Знание языков
- Украинский — продвинутый
- Английский — начинающий
Дополнительная информация
• Учасник та багаторазовий призер з міксології в Україні.
• Учасник та призер з флейрингу в Україні та за кордоном.
• Віце-чемпіон України у номінації «Тандем», флейринг – «Volare Flair Cup 2015»
• Бронзовий призер, флейринг – «Uzhgorod Flair Contest'15»
• Бронзовий призер, флейринг – «Всеукраїнський Чемпіонат з Барменського мистецтва_2015»
• Бронзовий призер, флейринг – «PALACE FLAIR CUP 2015»
• 1-е місце, найкращий коктейль, міксологія – «Всеукраїнський Чемпіонат з Барменського мистецтва_2015»
• 1-е місце, найкращий коктейль, міксологія – «PALACE FLAIR CUP 2015»
• 1-е місце, найкращий коктейль, найкраща презентація, міксологія – «Barland 2016»
• 1-е місце, найкращий коктейль, флейринг – «Volare Flair Cup 2016»
• Бронзовий призер, міксологія - «BarmanDictat Foodpairing Legacy of City Class Challenge for Championship of Cocktail Masters Grand Prix 2016»
• 3-е місце, міксологія – «Xenta Cocktail Cup 2017»
• Найкраща презентація, подача коктейлю, міксологія – «Xenta Cocktail Cup 2017»
• 1-е місце, Чемпіон України, флейринг – «BAR SHARKS FLAIR CHALLENGE 2017»
• 1-е місце, найкращий коктейль, міксологія – «BAR SHARKS FLAIR CHALLENGE 2017»
• Фіналіст, міксологія – «21st Mattoni Grand Ddrink 2018»
• Найкращий коктейль та найкраща техніка, міксологія - «Volare Craft Cup 2018»
• Фіналіст, міксологія – «Dewar's Cocktail Competition 2019»
• Найкращий коктейль, флейринг - «Volare Flair Cup 2019»
• Працездатний, комунікабельний, цілеспрямований, відповідальний, активна життєва позиція.
• Без шкідливих звичок
Похожие кандидаты
-
Бариста
Ужгород -
Бар-менеджер
Ужгород -
Бармен
Ужгород -
Керівник проєкту, соціальний працівник
Ужгород -
Старший адміністратор ресторану
Ужгород, Львов, Буковель -
Менеджер соціальних проєктів
Ужгород, Киев , еще 2 города