Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 декабря 2023 PRO

Александр

Бар-менеджер, старший бармен, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бар-менеджер, Виконавчий Директор

с 04.2021 по наст. время (3 года 1 месяц)
NE BUDDHA Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття бару "з нуля"
-Організація роботи бару
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка коктейлів та складання калькуляційних карт
-Інвентаризація
-Робота з постачальниками та складання заявок
-Управління закладом

Бармен

с 02.2019 по 02.2021 (2 года)
Queen, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
(безалкогольні та алкогольні), кави, фрешів, смузі
-Оформлення вітрини та барної стійки
-Проведення переобліків, складання заявок
-Управління баром протягом зміни

Бар-менеджер

с 02.2018 по 01.2020 (1 год 11 месяцев)
Narikela HUB, HYPE bar, Narikela Mayak, Draft Pub, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття бару "з нуля"
-Організація роботи бару
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка коктейлів та складання калькуляційних карт
-Інвентаризація
-Робота з постачальниками та складання заявок
-Виконання функцій адміністратора закладу

Бармен

с 12.2016 по 07.2017 (7 месяцев)
«Alchemist Disco Bar», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Розробка та приготування індивідуальних коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок
-Участь в інвентаризаціях
-Навчання та підготовка до роботи стажистів

Бармен

с 11.2015 по 11.2016 (1 год)
«HITCHCOOK», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів (безалкогольні та алкогольні), кава
-Проведення переобліків, складання заявок
-Управління баром протягом зміни

Бармен

с 05.2013 по 08.2015 (2 года 3 месяца)
«Indigo ambitious project», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Розробка та приготування індивідуальних коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок
-Участь в інвентаризаціях
-Навчання та підготовка до роботи стажистів

Бармен

с 07.2011 по 12.2011 (5 месяцев)
«In Citi Club», Кировоград (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок

Бармен

с 11.2010 по 05.2011 (6 месяцев)
«Rasputin Club», Кировоград (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Розробка та приготування індивідуальних коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок

Образование

ХНУРЕ

Аналітик комп'ютерних систем, Харків
Высшее, с 2009 по 2010 (1 год)

ККТК

Програмне забезпечення автоматизованих систем, Кропивницький
Неоконченное высшее, с 2005 по 2009 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Міжнародний центр Барменів

2013, 1 місяць

Знания и навыки

Міксологія Приготування коктейлів Інвентаризація Приготування кавових напоїв Спідміксінг Флейринг Привітність

Знание языков

  • Украинский — продвинутый
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

• Учасник та багаторазовий призер з міксології в Україні.
• Учасник та призер з флейрингу в Україні та за кордоном.
• Віце-чемпіон України у номінації «Тандем», флейринг – «Volare Flair Cup 2015»
• Бронзовий призер, флейринг – «Uzhgorod Flair Contest'15»
• Бронзовий призер, флейринг – «Всеукраїнський Чемпіонат з Барменського мистецтва_2015»
• Бронзовий призер, флейринг – «PALACE FLAIR CUP 2015»
• 1-е місце, найкращий коктейль, міксологія – «Всеукраїнський Чемпіонат з Барменського мистецтва_2015»
• 1-е місце, найкращий коктейль, міксологія – «PALACE FLAIR CUP 2015»
• 1-е місце, найкращий коктейль, найкраща презентація, міксологія – «Barland 2016»
• 1-е місце, найкращий коктейль, флейринг – «Volare Flair Cup 2016»
• Бронзовий призер, міксологія - «BarmanDictat Foodpairing Legacy of City Class Challenge for Championship of Cocktail Masters Grand Prix 2016»
• 3-е місце, міксологія – «Xenta Cocktail Cup 2017»
• Найкраща презентація, подача коктейлю, міксологія – «Xenta Cocktail Cup 2017»
• 1-е місце, Чемпіон України, флейринг – «BAR SHARKS FLAIR CHALLENGE 2017»
• 1-е місце, найкращий коктейль, міксологія – «BAR SHARKS FLAIR CHALLENGE 2017»
• Фіналіст, міксологія – «21st Mattoni Grand Ddrink 2018»
• Найкращий коктейль та найкраща техніка, міксологія - «Volare Craft Cup 2018»
• Фіналіст, міксологія – «Dewar's Cocktail Competition 2019»
• Найкращий коктейль, флейринг - «Volare Flair Cup 2019»



• Працездатний, комунікабельний, цілеспрямований, відповідальний, активна життєва позиція.
• Без шкідливих звичок

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: