Резюме від 21 грудня 2023 PRO

Александр

Бар-менеджер, старший бармен, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер, Виконавчий Директор

з 04.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
NE BUDDHA Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття бару "з нуля"
-Організація роботи бару
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка коктейлів та складання калькуляційних карт
-Інвентаризація
-Робота з постачальниками та складання заявок
-Управління закладом

Бармен

з 02.2019 по 02.2021 (2 роки)
Queen, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
(безалкогольні та алкогольні), кави, фрешів, смузі
-Оформлення вітрини та барної стійки
-Проведення переобліків, складання заявок
-Управління баром протягом зміни

Бар-менеджер

з 02.2018 по 01.2020 (1 рік 11 місяців)
Narikela HUB, HYPE bar, Narikela Mayak, Draft Pub, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття бару "з нуля"
-Організація роботи бару
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка коктейлів та складання калькуляційних карт
-Інвентаризація
-Робота з постачальниками та складання заявок
-Виконання функцій адміністратора закладу

Бармен

з 12.2016 по 07.2017 (7 місяців)
«Alchemist Disco Bar», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Розробка та приготування індивідуальних коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок
-Участь в інвентаризаціях
-Навчання та підготовка до роботи стажистів

Бармен

з 11.2015 по 11.2016 (1 рік)
«HITCHCOOK», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів (безалкогольні та алкогольні), кава
-Проведення переобліків, складання заявок
-Управління баром протягом зміни

Бармен

з 05.2013 по 08.2015 (2 роки 3 місяці)
«Indigo ambitious project», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Розробка та приготування індивідуальних коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок
-Участь в інвентаризаціях
-Навчання та підготовка до роботи стажистів

Бармен

з 07.2011 по 12.2011 (5 місяців)
«In Citi Club», Кировоград (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок

Бармен

з 11.2010 по 05.2011 (6 місяців)
«Rasputin Club», Кировоград (Готельно-ресторанний бізнес)

-Обслуговування гостей, розрахунок
-Приготування коктейлів
-Розробка та приготування індивідуальних коктейлів
-Проведення переобліків, складання заявок

Освіта

ХНУРЕ

Аналітик комп'ютерних систем, Харків
Вища, з 2009 по 2010 (1 рік)

ККТК

Програмне забезпечення автоматизованих систем, Кропивницький
Незакінчена вища, з 2005 по 2009 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Міжнародний центр Барменів

2013, 1 місяць

Знання і навички

Міксологія Приготування коктейлів Інвентаризація Приготування кавових напоїв Спідміксінг Флейринг Привітність

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

• Учасник та багаторазовий призер з міксології в Україні.
• Учасник та призер з флейрингу в Україні та за кордоном.
• Віце-чемпіон України у номінації «Тандем», флейринг – «Volare Flair Cup 2015»
• Бронзовий призер, флейринг – «Uzhgorod Flair Contest'15»
• Бронзовий призер, флейринг – «Всеукраїнський Чемпіонат з Барменського мистецтва_2015»
• Бронзовий призер, флейринг – «PALACE FLAIR CUP 2015»
• 1-е місце, найкращий коктейль, міксологія – «Всеукраїнський Чемпіонат з Барменського мистецтва_2015»
• 1-е місце, найкращий коктейль, міксологія – «PALACE FLAIR CUP 2015»
• 1-е місце, найкращий коктейль, найкраща презентація, міксологія – «Barland 2016»
• 1-е місце, найкращий коктейль, флейринг – «Volare Flair Cup 2016»
• Бронзовий призер, міксологія - «BarmanDictat Foodpairing Legacy of City Class Challenge for Championship of Cocktail Masters Grand Prix 2016»
• 3-е місце, міксологія – «Xenta Cocktail Cup 2017»
• Найкраща презентація, подача коктейлю, міксологія – «Xenta Cocktail Cup 2017»
• 1-е місце, Чемпіон України, флейринг – «BAR SHARKS FLAIR CHALLENGE 2017»
• 1-е місце, найкращий коктейль, міксологія – «BAR SHARKS FLAIR CHALLENGE 2017»
• Фіналіст, міксологія – «21st Mattoni Grand Ddrink 2018»
• Найкращий коктейль та найкраща техніка, міксологія - «Volare Craft Cup 2018»
• Фіналіст, міксологія – «Dewar's Cocktail Competition 2019»
• Найкращий коктейль, флейринг - «Volare Flair Cup 2019»



• Працездатний, комунікабельний, цілеспрямований, відповідальний, активна життєва позиція.
• Без шкідливих звичок

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: