Резюме від 21 квітня 2024

Лілія

Бар-менеджер (консалтинг), 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 02.2024 по нині (2 місяці)
BAO Casual, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей за баром, приготування класичних та авторських коктейлів, приготування потрібних для роботи заготовок.

Бар-менеджер

з 05.2023 по 01.2024 (8 місяців)
Коктейльний бар "Wonderland", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Повна координація роботи бару та команди, підбір персоналу, співпраця з постачальниками, проведення лекцій по барному ремеслу для команди, проведення інвентаризації, закупка товару, проведення дегустацій для гостей, створення сезонного, а також концептуального меню, приготування інф'юзів, кордіалів та сиропів для коктейлів, робота за контактним баром та в залі.

Бренд-менеджер

з 09.2022 по 06.2023 (9 місяців)
Компанія-імпортер "GLab", Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Проведення дегустацій та лекцій по міцному алкоголю та вину, продаж алкоголю в закладах.

Бармен

з 07.2020 по 05.2023 (2 роки 10 місяців)
Коктейльний бар "Sino Experimental", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей в залі та за баром, робота за контактним баром, приготування класичних коктейлів, створення авторських коктейлів за побажаннями гостей і без меню, приготування інф'юзів, кордіалів та сиропів для коктейлів, зміна меню сезонних коктейлів щотижня, проведення майстер-класів по приготуванні коктейлів для гостей, замовлення товару, навчання по барному ремеслу на різноманітних лекціях, представлення бару на конкурсах.

Бармен

з 06.2020 по 07.2020 (1 місяць)
Ресторан "Slow Piggy", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей за контактним баром, приготування напоїв згідно техкарт.

Бармен

з 05.2019 по 06.2020 (1 рік 1 місяць)
Ресторан "OmNomNom", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Проходження навчання по барному ремеслу, робота за контактним баром, приготування напоїв згідно техкарт, приготування інф'юзів, кордіалів та сиропів для коктейлів.

Бармен-офіціант

з 06.2017 по 04.2019 (1 рік 10 місяців)
Кафе-бар "Papa Jerry", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей в залі, приготування напоїв згідно техкарт.

Освіта

ВП "ЛФ КУК"

Готельно-ресторанна справа, Львів
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки)

ВП "ЛФ КНУКІМ"

Комп'ютерні технології, Львів
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

"OTB Marathon" від OTB Bar

2021, 1 тиждень

"Bar Education" від Pernod Ricard

2021, 2 дня

"Я - меню" від Bartenders Factory

2021, 1 місяць

"Advanced course for Bartender's" від Bar Solution

2021, 2 місяці

"Ораторське мистецтво" від Школи розвитку SPF

2022, 2 місяці

Bar Management; Bartender Skills and Techniques Careers; Leadership; Skills and Wellbeing; Customer від Diageo Bar Academy

2023, 3 місяці

Знання і навички

Стресостійкість Наполегливість Терплячість Ініціативність

Додаткова інформація

1 місце - конкурс Modern Cocktail Art

3 місце - конкурс Negroni Awards

1 місце - конкурс Alex People

4 місце - конкурс Brandy Zero Challenge

Спеціальна номінація "Sustainable" - конкурс Make me Hot

4 місце - конкурс Koskenkorva Harvest Day

1 місце - конкурс Angostura Love

4 місце - конкурс Torres Smoked Barel

Фіналістка - конкурс Bloody Mary Maker

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: