Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 декабря 2020 PRO

Уляна

Адміністратор, помічник керівника, перекладач, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
37 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Діловод

с 11.2013 по 06.2020 (6 лет 7 месяцев)
ТОВ Солід-Україна, Івано-Франківськ (деревообробна галузь)

Оформлення бланків рахунків (німецькою мовою, на основі технічних креслень), повний технічний опис замовлення. Робота з технічною документацією німецькою мовою, формування опису деталей, підготовка необхідного переліку фурнітури та всіх з'єднюючих елементів, ведення переписки німецькою мовою, опрацювання технічних креслень в програмі "Компас", прийом, реєстрація та первинна обробка замовлень тощо.

Менеджер з туризму

с 02.2013 по 10.2013 (8 месяцев)
Мега-Тур, Івано-Франківськ (Туризм)

Обов'язки: продаж туристичних путівок, спілкування з клієнтами, вирішення поточних питань, які стосуються заброньованих замовлень, оформленя договорів, ведення ділової переписки, робота з оргтехнікою тощо

Менеджер з туризму

с 09.2009 по 10.2012 (3 года 1 месяц)
ТзОВ "Туристична фірма "Надія", Івано-Франківськ (туризм, готельно-ресторанний бізнес)

В мої обов’язки входило: спілкування з клієнтами, продаж готового турпродукту, робота з партнерами, підготовка договорів, прорахунок та організація туристичного продукту «з нуля», проведення екскурсій по Івано-Франківську та області українською та німецькою мовами, робота з сайтом турфірми та підготовка рекламних матеріалів турфірми по мірі наявності вільного часу, ведення переписки з партнерами, оформлення всіх документальних нюансів по заброньованій путівці, відвідання туристичних виставок, супровід туристичних груп по Україні та за кордон в якості керівника, обов'язки старшого офісу тощо.

Менеджер з реклами

с 08.2008 по 12.2008 (4 месяца)
ТзОВ "Фірма "Надія", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

забезпечення рекламною продукцією всіх підрозділів, реклама власного продукту компанії, робота з партнерами, розробка рекламних матеріалів, інколи виконувала обов’язки менеджера з туризму (була перекладачам та контактною особою німецької футбольної команди (1/8 кубку УЕФА), в період різдвяних свят проводила групові та індивідуальні екскурсії по Івано-Франківську та області, була керівником груп).

Позаштатний перекладач

с 10.2007 по 02.2008 (4 месяца)
Перекладацьке бюро "Руна", Івано-Франківськ (освіта, переклад)

Образование

Приватний вищий навчальний заклад «Галицька Академія»

Економічний факультет, спеціальність – фінанси, спеціалізація – економіст-фінансист, диплом спеціаліста., Івано-Франківськ
Высшее, с 2010 по 2012 (2 года)

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу

Факультет управління та інформаційної дільності, Івано-Франківськ
Высшее, с 2003 по 2008 (5 лет)

спеціальність – документознавство та інформаційна діяльність, спеціалізація – документознавство та менеджмент інформаційних систем. Диплом спеціаліста з відзнакою.
Червень 2008 - захист диплому німецькою мовою.

Дополнительное образование и сертификаты

Інтернет-курси (on-line) «Німецька мова в цілях подальшого навчання» при міжнародному інституті Ціттау/Ґьорліц

2006-2007

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Email Adobe Photoshop Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом Робота з факсом CorelDRAW Skype The Bat! КОМПАС Фотографія

Знание языков

  • Немецкий — продвинутый
  • Английский — средний
  • Русский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Жовтень - грудень 2007 - Ознайомча практика в управлінні у справах преси та інформації Івано-Франківської обласної державної адміністрації згідно проекту «Молодь і Влада».
Володію німецькою мовою (рівень B2-C1), спілкуюсь англійською мовою на побутовому рівні (Pre-Intermediate-Intermediate). Наявні відійські права категорії В.

Готова до переїзду в будь-яке інше місто, якщо надається безкоштовне житло чи кошти на його оплату. Лояльно ставлюсь до відряджень. Готова працювати понадурочно, якщо це відображатиметься на кар'єрному рості чи зарплаті. Посаду менеджера з продажу прошу не пропонувати.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: