Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Олег

Менеджер із закупівель, продажів, адміністратор, спеціаліст з охорони праці

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст відділу земельно – орендних відносин

с 03.2020 по 10.2023 (3 года 7 месяцев)
Департамент агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА, Кропивницький (Державні організації)

Переукладення існуючих договорів оренди водних об’єктів, підготовка та супровід лотів (ставків) до аукціонів, розгляд звернень громадян щодо поновлення/переукладання та припинення існуючих договорів оренди, включення ставків до переліку водних об’єктів для подальшої їх підготовки та продажу права оренди на них тощо, розгляд звернень громадян стосовно надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою з подальшим її затвердженням, підготовка розпоряджень голови ОДА, підготовка звітів та статистичної інформації. Проведення з працівниками вступного та повторних інструктажів з ОП та ПБ, організація та координація пожежно - профілактичної роботи щодо забезпечення пожежної безпеки в департаменті, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійним захворюванням, надання організаційно-методичної допомоги у виконанні запланованих заходів.

Головний спеціаліст відділу виробництва і маркетингу продукції тваринництва та технічної політики

с 05.2013 по 03.2020 (6 лет 10 месяцев)
Департамент агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА, Кропивницький (реалізація державної політики у сільськогосподарській сфері)

Реалізація державної політики у сфері тваринництва, технічної політики, пожежної безпеки та хорони праці в агропромисловому комплексі, ведення вхідної/вихідної документації, підготовка звітів та статистичної інформації, складання адміністративних розпоряджень і контроль над їх виконанням. Проведення з працівниками вступного та повторних інструктажів з ОП та ПБ, організація та координація пожежно -профілактичної роботи щодо забезпечення пожежної безпеки в департаменті, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійним захворюванням, надання організаційно-методичної допомоги у виконанні запланованих заходів.

Менеджер з продажу

с 06.2012 по 07.2012 (1 месяц)
ПП "Агрофільтр", Кропивницький (Виготовлення фільтрів для різноманітної техніки)

Укладання договорів, напрацювання клієнтської бази, збільшення продажів, збір та аналіз інформації споживчого ринку.

Економіст відділу закупівель

с 08.2011 по 04.2012 (8 месяцев)
ПАТ "Червона зірка", Кропивницький (Виробництво сільськогосподарської техніки)

Пошук нових постачальників, моніторинг цінових пропозицій, контроль над виконанням умов договорів, забезпечення матеріалами відповідно до потреб виробництва, складання місячних заявок, заключення договорів на вигідних умовах, формування плану та бюджету закупівель, організація та контроль надходження товару на склад підприємства.

Образование

КНТУ

Сільськогосподарського машинобудування, машини та обладнання сільськогосподарського виробництва (кваліфікація: магістр), Кировоград
Высшее, с 2008 по 2011 (3 года)

2004–2008 рр. – Навчання в Машинобудівному технікумі при КНТУ, спеціальність: Інструментальне виробництво.

Знания и навыки

MS Excel Користувач ПК MS Office Користувач Internet Email Самостійність Складання чеклістів Ведення документації

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, порядність, дисциплінованість, тактовність, цілеспрямованість, креативність, чесність, порядність. Наявність організаторських навичок, досвід командної роботи. Здатність швидко та легко навчатись, аналітичний склад розуму, дисциплінована, розумна ініціативна людина.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: