Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 мая 2024 PRO

Дмитрий

Директор, керуючий рестораном

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Региональный операционный менеджер

с 07.2021 по наст. время (2 года 10 месяцев)
ОККО-Драйв, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль операційної діяльності ресторанів
-Робота з керівниками та командами ресторанів (організація, мотивація, планування та контроль роботи працівників)
-Управління фінансової звітності ресторанів мережі
-На постійній основі пошук можливостей покращення роботи в ресторанах мережі для досягнення фінансових результатів та виконання поставлених цілей

F&B директор, управляющий ресторана Avenue, grand hall Khreschatyk

с 02.2017 по 10.2020 (3 года 8 месяцев)
готель Хрещатик, ТОВ "ЮКА", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення:
•Збільшення прибутку ресторану в 4 рази, за рахунок правильно підібраної стратегії просування ресторану та Гранд холу в готелі
•Значне зменшення Food cost
•Значне покращення якості страв та обслуговування на заходах та в ресторані
Виконувані обов'язки:
•Розробка та впровадження нових стандартів у ресторані
•Розробка та впровадження нового меню в ресторан
•Формування нової концепції ресторану
•Популяризація ресторану для гостей готелю та гостей.
Розробка нових стандартів залучення гостей, складання маркетингових стратегій для збільшення прибутку ресторану
•Підбір персоналу, програма адаптації, розробка мотивацій
•Складання бюджету та контроль його виконання
•Розробка нових стандартів банкетного обслуговування

Директор: ресторан Vogue Café, кондитерська Sweet Book

с 12.2015 по 12.2016 (1 год)
ТОВ "ГРАНД МЕНЕДЖМЕНТ" Fairmont Grand Hotel Kiev, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення:
• Запуск із «0» двох ресторанних проектів (Vogue Cafe, SweetBook).
• Ресторан Vogue Cafe отримав нагороду "Best restaurant in a hotel", премію "International Hospitality Awards 2016".
• Проведення банкетів та фуршетів преміального рівня, проведення концертів

Виконувані обов'язки:
• Управління F&B департаментом готелю: ресторан Vogue Cafe, кондитерська бібліотека SweetBook, Fairmont Gold Lounge.
• Формування команди: підбір персоналу, програма адаптації, розробка мотивацій – рейтинги найкращих співробітників, організація та тренінгів для персоналу.
• Ведення господарської та оперативної діяльності: контроль платежів, складання та контроль бюджету, взаємодія з органами перевірки, аналіз продажу всіх підрозділів департаменту, вирішення технічних питань по роботі ресторану, ведення щомісячної звітності, зустріч та прийом гостей, контроль за роботою кухні, робота з підрядниками , складання кошторисів та графіка робіт при будівництві нових підрозділів ресторанного господарства в готелі
• Розробка нових послуг та продуктів спільно з департаментом з продажу та маркетингу.
• Координація підготовки річного бюджету департаменту F&B, контроль над виконанням бюджету.

Керуючий рестораном

с 09.2014 по 05.2015 (8 месяцев)
JUS club, Сочи (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення:
• JuS bar став найпривабливішим та відвідуваним місцем для туристів на курорті Роза Хутор. Прибуток зріс у рази в порівнянні з таким же періодом попереднього року роботи комплексу.
Виконувані обов'язки:
• Управління ресторанно-розважальним комплексом. Відкриття комплексу із нуля. Підбір персоналу. Навчання персоналу. Складання меню.
Розробка та контроль за калькуляційними та технологічними картами. Розробка маркетингової програми розвитку клубу. Проведення заходів спрямованих на збільшення продажу та скорочення витрат. Складання бюджету. Робота з постачальниками та контролюючими органами.
• Контроль роботи кухні та залу. Навчання персоналу.
• Розробка та написання концепції ресторанно-розважального комплексу

Директор ресторану

с 07.2013 по 08.2014 (1 год 1 месяц)
Ресторан Таки Маки (ТЦ Караван), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Управління рестораном у ТЦ Караван. Підбір персоналу. Навчання персоналу. Складання меню. Розробка та контроль за калькуляційними та технологічними картами. Брав активну участь у маркетинговому просуванні ресторану. Проведення заходів спрямованих на збільшення продажу та скорочення витрат. Складання бюджету. Робота з постачальниками та контролюючими органами.
• Контроль роботи кухні та залу
Досягнення:
• Оптимізація роботи ресторану – збільшення рентабельності від продажів, скорочення витрат.

Рекомендації
•Кондратюк Ірина Іванівна (HRD)

Керуючий рестораном

с 10.2010 по 05.2014 (3 года 7 месяцев)
ТОВ "ПивнаяДума" BEEF, Пивна Дума, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконувані обов'язки:
Весь спектр робіт з організації роботи ресторану:
- Формування команди: підбір персоналу, програми адаптації, мотивації – рейтинги найкращих; залучення іноземних майстрів до навчання співробітників.
- ведення господарської та оперативної діяльності: контроль платежів, складання та контроль бюджету підприємства, взаємодія з контролюючими органами, аналіз продажу ресторану, вирішення технічних питань по роботі закладу, ведення щомісячної звітності, зустріч та прийом гостей, контроль за роботою кухні, робота з підрядниками, складання кошторисів та графіка робіт при будівництві
-Проведення маркетингових активностей
Менеджер з розвитку мережі
Виконувані обов'язки:
-Складання інвестиційного бюджету;
- курування будівництва ресторану;
-Обладнання ресторану;
-введення в експлуатацію;
-Підготовка до запуску торгової точки (дозвільна документація на операційну діяльність);
-Складання бюджету ресторану на рік;
-підбір персоналу;
-навчання персоналу;
-закупівля уніформи;
-контрольне тестування обладнання та страв;
-урочисте відкриття ресторану.

Стажировка

с 02.2008 по 08.2010 (2 года 6 месяцев)
Hilton Park, Nicosia, Cyprus, Nicosia (Готельно-ресторанний бізнес)

F&B департамент, готель «Hilton Park»: Банкети, ресторан “Olympia”- супервайзер, кафе “Vienna”- бармен, “meetings and conferences” – “person in charge”, “Pool Bar” – бармен, “room service”, Нікосія , Кіпр

Менеджер департаменту з продажу

с 08.2006 по 02.2008 (1 год 6 месяцев)
Адмірал Клуб, Ирпень, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки: Організація роботи департаменту, ведення існуючої бази даних, постійне оновлення клієнтської бази методом холодних дзвінків та активних продажів, складання розкладу роботи департаменту, робота з клієнтами, контроль платежів, резервація номерів в готелі, розваг через систему Inter Hotel, складання меню торжества через програму "Compass", організація урочистостей, організація коференц-сервісу, наступний контроль за правильністю забезпечення умов
обговореними з клієнтами, складання розкладу виходу офіціантів на роботу, адміністрування та контроль за якістю обслуговування та приготування страв, організація святкових урочистостей, складання меню, тренінг персоналу, контроль платежу.
Організація конференцій для компаній: "Київстар", "Мітцубісі Моторс", "Delloite", "Waterhouse and Coopers" і т.п.

Образование

College of tourism

Hotel managment, MBA, Никосия
Высшее, с 2008 по 2010 (1 год 8 месяцев)

Київський гуманітарний інститут

Фінанси, бакалавр, Київ
Высшее, с 2005 по 2008 (3 года)

Знания и навыки

Доброзичливість

Знание языков

Английский — средний

Рекомендации

Ковалев Дмитрий

Ковалев Дмитрий

Директор HR департамента, ТОВ Гранд менеджмент

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

КОМП'ЮТЕРНІ НАВИЧКИ
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Word, Excel, PowerPoint, Internet
Special IT Systems: Compass System, InterHotel, Micros System, R-Keeper, Aloha
__________
ПЕРСОНАЛЬНІ ЯКОСТІ:
Відповідальний та працелюбний, успішно працюю в команді однодумців, ініціативний, пунктуальний, товариський. Вмію приймати рішення та нести за них відповідальність. Маю гарні навички комунікацій з людьми різних характерів та соціального становища.
ІНТЕРЕСИ:
Подорожі, спорт.
Рекомендаційні листи надам за запитом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: