Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 декабря 2006

Тетяна

Управляючий магазином, Менеджер з закупівлі

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Освіта:Вища. Київська державна академія водного транспорту
Менеджер-економіст
Досвід роботи:

2004-2006 р.ТОВ «БМ-Трейд»
Управляючий магазином
Планування, організація керівництва і контроль роботи продуктового магазину. Робота з персоналом (14 працівників), проведення співбесід та оформлення на роботу працівників, облік робочого часу з використанням знань законодавчих актів України про працю та нормативно-правової бази, що регламентує роздрібну торгівельну діяльність. Розробка заходів з мерчандайзингу, проведення рекламних акцій. Організація і забезпечення реалізації товарів в торговому залі, зберігання товарів на складах, контроль правильного використання торгового обладнання, керівництво і організація роботи в торговому залі, замовлення товару, робота з представниками компаній постачальників, надання зведеної інформації в центральний офіс компанії, знання касової документації, прийом товару, вирішення конфліктних ситуацій.

2004 р.ТОВ «БМ-Трейд»
Асистент управляючого магазином
Організація і забезпечення реалізації товарів в торговому залі, зберігання товарів на складах, контроль правильного використання торгового обладнання, керівництво і організація роботи в торговому залі, проведення рекламних акцій, замовлення товару, робота з представниками компаній постачальників, надання зведеної інформації управляючому магазином, знання касової документації, прийом товару, вирішення конфліктних ситуацій.

2003-2004 р. ТОВ «Тіко-Маркет»
Адміністратор магазину
Організація ритмічної реалізації товарів, контроль за виконанням роботи підлеглих робітників, видача дисконтних карт, розгляд скарг і побажань покупців, прийом товару, знання первинної документації.

2002-2003 р. ТОВ «Тіко-Маркет»
Продавець продовольчих товарів

1993- 2000 р.Управління соціального захисту населення
Соціальний працівник

Знання комп’ютера:MS Word, Excel, FinExpert, Бухгалтерія 1С.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: