Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 сентября 2020

Валерий

Керівник виробництва, технічний директор, начальник цеху, механік

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний державний інспектор

с 04.2014 по наст. время (10 лет 2 месяца)
Управління Держпрапці у Рівненській області, Рівне (наглядова)

Завдання та обов'язки. Здійснює контроль за дотриманням на підприємствах, в установах і організаціях незалежно від форм власності чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного стану та охорони навколишнього середовища, за наданням працівникам встановлених пільг і компенсацій при праці . Проводить нагляд за станом проектів будівництва (реконструкції, технічного переоснащення) підприємств і виробничих об'єктів, розробок нових технологій, засобів виробництва, засобів колективного та індивідуального захисту працюючих та відповідності їх нормативним актам про охорону праці.

Бере участь у прийнятті в експлуатацію виробничих об'єктів. Здійснює контроль за наявністю і виконанням проектів ведення робіт по геологічному вивченню надр, розробки родовищ корисних копалин і будівництва підземних споруд, заходів щодо запобігання та усунення шкідливого впливу гірничих робіт на будівлі і споруди, а також своєчасності передачі корисних копалин для промислового освоєння. Контролює дотримання порядку зберігання, транспортування, використання і обліку отруйних, вогненебезпечних та шкідливих речовин.
Обробка і впроваджує систему управління охороною праці відповідно до законодавчих та нормативних актів. Знайомить під розпис працівників з умовами праці, а також з пільгами та компенсаціями, що належить отримувати працівникові за шкідливі умови праці. Здійснює нагляд за своєчасним забезпеченням працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту і утриманням їх відповідно до правил, а також забезпеченістю робітників інструментом за професіями та видами робіт.

Директор з виробництв

с 06.2011 по 09.2012 (1 год 3 месяца)
УкрТехноФос, ТОВ, Рівне (Сільське господарство, агробізнес)

1. Керує роботою з оперативного регулювання процесу виробництва, спрямованого на забезпечення ритмічного випуску продукції відповідно до плану і договорами поставки при дотриманні стандартів і технічних умов на її якість.
2. Координує роботу функціональних і виробничих підрозділів з оперативних питань, пов'язаних з виробничою діяльністю підприємства, вживає заходів щодо забезпечення ритмічності календарних планів виробництва, запобігання та усунення порушень ходу виробничого процесу.
3. Забезпечує розробку бізнес-планів і календарних графіків випуску продукції на підприємстві і в його підрозділах.
4. Організовує контроль за забезпеченням виробництва технічною документацією, устаткуванням, інструментом, матеріалами, комплектуючими виробами, транспортом, вантажно-розвантажувальними засобами тощо, а також за здійсненням підготовки виробництва нових видів продукції.
5. Забезпечує ведення виробничо-оперативної документації на підприємстві, організації збору, обробки та накопичення оперативної інформації з питань виробничої діяльності підприємства, розробка і впровадження заходів щодо зниження непродуктивних витрат, підвищення продуктивності праці та ефективності виробництва.
6. Бере участь у роботі по: розробка довгострокових програм розвитку виробництва, розгляду та погодження проектів виробничих одиниць, що будуються і реконструюються, аналізу техніко-економічних показників роботи і результатів фінансово-господарської діяльності підприємства, проведення заходів щодо вдосконалення структури управління, визначення потреби в матеріально-технічних ресурсах; розробка заходів по економії матеріальних ресурсів.
7. Розглядає і погоджує представлені виробничими підрозділами розрахунки потреб в обладнанні і матеріалах.
8. Контролює виконання заходів щодо поліпшення організації виробництва, дотримання технологічної дисципліни і правил з охорони праці.
9. Організовує розробку положень про підрозділи та посадових інструкцій працівників.
10. Забезпечує ведення та своєчасне подання встановленої документації та звітності.
11. Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Началник цеха, директор фірми

с 09.2009 по 04.2011 (1 год 7 месяцев)
ТОВ фірма «Агрохімпак», Рівне (Сільське господарство, агробізнес)

Визначає, формулює, планує, здійснює і координує всі види діяльності підприємства.
Визначає напрями розвитку підприємства у формуванні цінової, кредитно - банківської, податкової та страхової політики, соціальної та зовнішньоекономічної діяльності. .
Забезпечує відповідність продукції кращих зразків з метою задоволення потреб замовників і споживачів у відповідних видах продукції, підвищення продуктивності праці, ефективності виробництва і якості продукції на основі широкого впровадження нової техніки, організації праці, виробництва і управління, удосконалення господарського механізму.
Спрямовує діяльність персоналу на досягнення високих економічних та фінансових результатів.
Забезпечує виконання підприємством програми оновлення продукції, планів капітального будівництва, обов'язків перед постачальниками, замовниками і банками.
Вживає заходів щодо забезпечення підприємства кваліфікованими кадрами, найкращого використання безпечних і сприятливих умов праці, дотримання вимог законодавства про охорону навколишнього середовища.
Здійснює заходи із соціального розвитку колективу підприємства, забезпечує розроблення, укладення і виконання колективного договору, проводить роботу щодо зміцнення трудової і виробничої дисципліни, сприяє розвитку творчої ініціативи і трудової активності працівників.
Забезпечує поєднання економічних і адміністративних методів керівництва, матеріальних і моральних стимулів підвищення ефективності виробництва, а також посилення відповідальності кожного працівника за доручену йому справу.
Вирішує всі питання в межах наданих йому прав, доручає виконання окремих організаційно - господарських функцій іншим посадовим особам: заступникам керівника, керівникам виробничих підрозділів підприємства.
Здійснює заходи щодо соціального захисту колективу підприємства, забезпечення і збереження зайнятості працівників.
Представляє підприємство в органах державної влади і у взаємовідносинах з партнерами.

Начальник зміни

с 07.1998 по 09.2009 (11 лет 2 месяца)
ПАТ Рівнеазот, Рівне (Сільське господарство, агробізнес)

Управління зміною в кількості 12чол., Ведення технологічного процесу очищення повітря, компресію повітря, процесу конверсії (окислення аміаку), абсорбції оксидів азоту, складування азотної кислоти і відпуск готової продукції, відповідно до норм технологічного регламенту. Ведення інструктажів, виписка наряд-допусків на ремонтні роботи. Здача обладнання в ремонт і приймання з ремонту

Образование

Киевский национальный технический университет Украины ( Киевский полетехнический инстетут)

Химический ф-т, химик-технолог, Киев
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

Грабовський Валерій Петрович
Народився 9 березня 1978р. в Рівне
Домашня адреса: с. Ставки,Рівненського р-ну.
Телефон: мобільний- [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Утворення:
Навчався в Київському технічному університеті України (Київський політехнічний інститут).
Отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Хімічна технологія та інженерія».
Отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Хімічна технологія неорганічних речовин» і отримав кваліфікацію інженера-технолога

Робота:
16.07.1998р.- ВАТ «Рівнеазот» - професія машиніста компресорного устаткування цеху слабкому азотної кислоти.
01.05.2002р. - Переведений в цех Аміак-3 на посаду начальника зміни. Управління зміною в кількості 10 чол., Ведення технологічного процесу ректифікації аміаку згідно норм технологічного регламенту.
01.05.2004р. - Переведений в цех слабкому азотної кислоти на посаду начальника зміни .Керування зміною в кількості 12чол., Ведення технологічного процесу очищення повітря, компрессирования повітря, процесу конверсії (окислення аміаку), абсорбції оксидів азоту, складування азотної кислоти і відпуск готової продукції, відповідно до нормами технологічного регламенту. Ведення інструктажів, виписка наряд-допусків на ремонтні роботи. Здавання обладнання в ремонт і приймання з ремонту.
01.10.2009р.- Прийнятий Начальником цеху ТОВ фірма «Агрохімпак». Обов'язки, обов'язки: Ведення робіт по реконструкції приміщення, ремонтні роботи, Виробництво оргонічно- мінеральних добрив (рідких), розфасовка засобів захисту рослин і добрив, контроль за якістю продукції, забезпечення сировиною і упаковкою. Розробка нових видів товарів, упаковки, собівартості, знаходження здешевлення собівартості продукції. Автоматизація процесів виробництва.
01.10.2010р.- Переведений на посаду Директора фірми «Агрохімпак».
07.06.2011р.-прийнятий на роботу директором по виробництву ТОВ «УкрТехноФос».
14.09.2012р.- звільнився за згодою двох сторін.
01.04.2014р.- головний державний інспектор з охорони праці Управління Держпраці у Рівненській області.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: