Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 февраля 2024 PRO

Ігор

Піцайоло, шеф-кухар, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 02.2023 по наст. время (1 год 4 месяца)
Кафе "black shisha", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення та запуск нового меню

Піцайоло

с 10.2022 по 01.2023 (3 месяца)
Доставка "Ікура", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Піцайоло

Шеф-кухар

с 05.2022 по 09.2022 (4 месяца)
Кафе E-Bunker, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Піцайола

с 09.2021 по 05.2022 (8 месяцев)
Орегано, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 02.2020 по 06.2020 (4 месяца)
Кафе Дракон, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню, навчання персоналу, запуск роботи закладу з нуля.

Технолог, шеф-кухар

с 12.2019 по 02.2021 (1 год 2 месяца)
Мережа кафе "Катана", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нових страв, відкриття нових закладів мережі, контроль персоналу

Піцайола, сушист

с 12.2018 по 12.2019 (1 год)
Ресторан "Saigon", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци та суш, робота кухарем універсалом

Кухар

с 04.2016 по 08.2016 (4 месяца)
Кафе "Шиzа", Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв наявних в меню

Пицайоло

с 08.2015 по 12.2018 (3 года 4 месяца)
LaRiva, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци в дров'яній печі

Кухар

с 09.2014 по 02.2015 (5 месяцев)
кафе Острів скарбів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування всіх страв в меню

Пичник

с 08.2014 по 02.2015 (6 месяцев)
пицерія Челентано, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Виробництво піци

Кухар гарячого цеху

с 06.2014 по 08.2014 (2 месяца)
Ресторан Челентано (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування паст, стейків, крем супів

Образование

РКЕП коледж

Виробництво харчової продукції, кухар-кондитер, технік-технолог, Ровно
Среднее специальное, с 2010 по 2013 (2 года 9 месяцев)

маю 4 розряд кухаря і 3 розряд кондитера, диплом технолога

Знания и навыки

Кухар, піцайоло

Дополнительная информация

Вічливий, комунікабельний, відповідальний, швидко знаходжу спільну мову з людьми, стресостійкій, немаю шкідливих звичок, займаюсь спортом, прагну розвивати як особистісті навички та уміння так і освоювати щось нове.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: