Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 июня 2024 PRO

Ярослав

Менеджер по продажам, касир, адміністратор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кассир

с 07.2012 по 08.2023 (11 лет 1 месяц)
Ельдорадо, Хмельницький (Роздрібна торгівля)

З 02.07.2012 р по 07.08.2023р займав посаду касира торгівельного залу.
Також я в/о старшого касира торгового залу. В обов'язки входить ведення первинної касової документації (ПКО, РКО), ведення касової книги, проведення обмінно-зворотних операцій, проведення взаєморозрахунків по банківських терміналів і безготівковим розрахунком, здача інкасації, щоденне формування обов'язкових звітів по РРО (відкриття зміни, внесення, вилучення грошових коштів, формування Х і Z звітів). Видача видаткових та податкових накладних. Оформлення документів по прийому на роботу та звільненню. Займався також навчанням нових співробітників стандартам продажу та обслуговування.
Займав посаду продавець-консультант. В обов'язки входило консультування покупців, проведення продажу, виконання планів .
Також в мої обов’язки входило оформлення та видача кредитів , підписання з клієнтами КД і тд. Впевнений користувач ПК. Працюю з програмами 1С 8, Word, Excell.

Образование

Хмельницький інститут соціальних технологій Університету"Україна"

Фінансів и кредиту, Хмельницький
Высшее, с 2014 по 2017 (3 года)

ВПУ №25

Агент з постачання, Комерсант., Хмельницький
Среднее специальное, с 2011 по 2014 (2 года 4 месяца)

Инвалидность

Вторая группа.
За станом здоров'я не можу підіймати важке,бігати,багато ходити,але я можу чудово впоратись з офісною роботою, або налагодити будь-який робочий процес

Дополнительная информация

Водійські права, категорія А В С.

Особисті якості: Пунктуальний,врівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, комунікабельний, здібний до навчання, працьовитий. Можу працювати самостійно та в колективі, намагаюся досягти високих стандартів у будь-якій справі. Шкідливих звичок немає.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: