Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 марта 2024 PRO

Оксана

Керуючий кафе, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Умань

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуюча кафе

с 12.2021 по 12.2023 (2 года)
Укрпалетсистем, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за дотриманням персоналом правил внутрішнього розпорядку, правил приготування страв, згідно технологічним картам, правил зберігання страв та продукції.Ведення журналів, згідно системи НАССР. Замовлення сировини. Проведення інвентаризації . Підбір , прийом та навчання персоналу. Ведення обліку товару, страв, інвентаря. Ведення внутрішньої документації. Робота з вхідною документацією. Робота в обліковій системі.

Керуючий рестораном

с 07.2021 по 11.2021 (4 месяца)
ЧП Поляченко, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану ( підбір та закупка обладнання, інвентарю, посуду, облаштування кухні, підбір та навчання персоналу, розробка меню та технологічних карт). Контроль за дотриманням персоналом правил внутрішнього розпорядку, правил приготування страв, згідно технологічним картам, правил зберігання страв та продукції. Замовлення сировини. Проведення інвентаризації . Ведення обліку товару, страв, інвентаря. Ведення внутрішньої документації.

Шеф-повар

с 11.2020 по 07.2021 (8 месяцев)
ОККО, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за дотриманням правил приготування та видачі страв відповідно до технологічних карт. Прийом та товару (сировини). Проведення інвентаризації. Контроль за дотриманням персоналом вимог Компанії, норм санітарної гігієни. Навчання кухарів приготуванню нових та за необхідності коригування введених страв згідно ТК. Складання заявок на потрібну сировину.

Менеджер по персоналу

с 06.2018 по 10.2019 (1 год 4 месяца)
ТОВ Уманьпиво, Умань (Харчова промисловість)

Пошук та підбір персоналу.
Контроль за адаптацією нових працівників.
Формування кадрового резерву.
Розробка посадових інструкцій.
Робота з джерелами пошуку персоналу.
Розробка організаційної структури.
Організація корпоративних заходів.

Кухар

с 05.2015 по 09.2015 (4 месяца)
ЧП Романюк С., Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, згідно з технологічними картами гарячого та холодного цеху, проведення інвентаризації.

Адміністратор ресторану

с 06.2014 по 10.2014 (4 месяца)
ЧП Семченко Я.В., Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану ( підбір та закупка обладнання, інвентарю, посуду, облаштування кухні, підбір та навчання персоналу, розробка меню та технологічних карт). Контроль за дотриманням персоналом правил внутрішнього розпорядку, правил приготування страв, згідно технологічним картам, правил зберігання страв та продукції. Замовлення сировини. Проведення інвентаризації . Ведення обліку товару, страв, інвентаря. Ведення внутрішньої документації.

Керуючий рестораном

с 12.2005 по 03.2011 (5 лет 3 месяца)
ТМ "Пицца Челентано", умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір та оформлення персоналу. Навчання персоналу стандартам Компанії. Контроль за дотриманням персоналом стандартів роботи ресторану. Робота з документами по техниці безпеки (ведення інструктажів, журналів та інструкцій). Робота з документами з кадрових питань ( договори прийняття на роботу, реєстрація їх у відповідних державних органах; обробка заяв про прийняття, звільнення, відпусток; ведення особових справ персоналу; створення графіків відпусток ). Ведення інвентаризації. Робота із перевіряючими державними органами. Контроль за якістю продукції, що випускається. Контроль якості, одержуваного сировини. Відстеження залишків сировини на складі та своєчасне замовлення його. Робота з постачальниками (складання договорів, контроль за якістю продукції, що поставляється ними). Контроль за своєчасною сплатою рахунків за продукцію та за комунальні послуги. Вирішення питань, пов'язаних з роботою ресторану (ремонт або заміна обладнання, закупівля кухонного інвентарю, видача та заміна спец, одягу персоналу). Вирішення конфліктних ситуацій. Нарахування заробітної плати. У період відпустки чи хвороби економіста виконувала його обов'язки ( створення калькуляцій на вироблену продукцію, ведення внутрішнього фінансового обліку, складання фінансового звіту за місяць, робота зі специфічною комп'ютерною програмою, яка працює за принципом 1С Підприємство).

Директор виробництва

с 09.1998 по 03.2005 (6 лет 6 месяцев)
ТМ Кампус, Умань (Легка промисловість)

Начальник ВТК, начальник цеху, начальник виробництва. Контроль якості продукції та сировини, розробка технології виробництва на продукцію. Ведення облікової документації. Підбір персоналу. Вирішення питань, пов'язаних з безперебійною роботою виробництва.

Образование

Полтавській кооперативний інститут

Технологічний, інженер-технолог, Полтава
Высшее, с 1992 по 1997 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Тренінг систематизація бізнесу

2018

Тренинг Тeam building

2018

Знания и навыки

Пользователь ПК Самостійність Комунікабельність Управління командою Лідерство Ведення документації Користувач 1С Управління рестораном Інвентаризація Poster

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: