Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Pavlo

Керівник відділу, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Logistic officer

с 05.2023 по наст. время (11 месяцев)
FSD, Харків (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Усi операцii з логiстикою. Постачання.

Руководитель филиала, ведущий менеджер

с 08.2001 по 05.2023 (21 год 9 месяцев)
ООО "Вант" лтд, Харьков, Днепропетровск (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Керівництво представництвом. Виконання плану продаж.

Протягом строку роботи пройшов шлях від маркетолога, до провідного спеціаліста, керівника представництва. Разом з фірмою з успіхом подолали кризу 2008-2009 років, та кризу на початку війни у 2014-2015 років. За рахунок великої самовіддачі, гнучкої системи продаж та знижок, та оптимізації видатків, філія працювола до останнього мирного дня.. Збільшення продаж досягав 30% на рік.

Розробка та втілення технічної документації.

З 2001 по 2019, були розроблені низка технічних умов на виробництво та продаж побутових розчинників, авторідин та рідини для змивання лаку для нігтів.Маю великий досвід роботи з розробкою та втіленням технічної документації. Досвід роботи та взаємодії с метрологічними установами.

Відкриття та розвиток представництва у м. Дніпро (2006-2012 р.р.), яке успішно функціонувало до початку війни.

У березні 2006 року, був відправлений у місто Дніпро, для організації представництва. У червні тог ж року, філія дала перший прибуток. Правильно обрана тактика, та наполеглива праця, дозволили вже у перший рік існування дати дуже гарний результат. ДМК, ЗАЗ, Дніпровська меблева фабрика, Реагент, Павлоградський хімзавод, ДЛКЗ, та інші, були у різний час постійними партнерами дніпровського представництва. Наразі філією керує фахівець, якого взяли працювати майже з першого дня існування.

Великий досвід роботи з великими підприємствами.

Татнафта, Orlen (Польща), MOL (Угорщина)б ХДАВП, ЗАЗ, ІПЗ, Нікопольскій завод феросплавів, Павлоградський хімзавод, Червоний хімік, ДМК, Дніпровська меблева фабрика, Реагент, ДЛКЗ, Електромашина, Армопласт, Гром-екс, Харківський завод хімреактивів, Інтергазсінтез, Луганський содовий завод, Лисичанский завод РТИ, ХКО ім.. Петровського, ЮМЗ имени Макарова, ДП Шебелінкагаздобича та інші.

Керівництво виробництвом.

З 2001 року у представництві у місті Харкові, велися роботи з відкриттям виробництва побутових розчинників та технічних рідин. З 2012 року обсяги продаж збільшувались на 3-12% щорічно, за винятком кризових років.

Вирішення питань з державними органами.

Отримання ліцензії на прикурсори від початку, до факту. Отримання дозволів від санітарного департаменту. Отримання дозволів на початок робіт від МНС. Отримання різних дозволів та довідок від МВС, у тому числі від департаменту протидії незаконному обігу наркотичних речовин. З успіхом вирішуються питання з усіма державними установами, у тому числі з прокуратурою та іншими.

Образование

КНУКиМ

Диплом с отличием, Киев
Высшее, с 1998 по 2003 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

Зосередженість Урегулювання конфліктів Управління проєктами Управління відділом продажу Управління філією

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Женат. Есть дочь. Увлечения: музыка, компьютеры, чтение, самосовершенствование.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: