Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 сентября 2017

Юліана

Администратор, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Шостка
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Економіст першої категорії відділу контролю за договірною роботою та аналізу дебіторської заборгованості та зобов’язань

с 03.2012 по 01.2016 (3 года 10 месяцев)
ДП Одеська залізниця, Одеса (Транспорт, логістика)

На підставі оперативних звітів служб та підрозділів, інформації юридичної служби складання узагальненої оперативної інформацію про стан кредиторської заборгованості (з неї простроченої, а також з розшифровкою по показникам, по службам) для надання щотижневих звітів керівництву. Облік доходних договорів по службам залізниці. Складання оперативної звітністі про стан кредиторської заборгованості по кожному контрагенту з визначенням простроченої заборгованості, резерву та заходів по погашенню.Складання звітів про претензії й позовні заяви по оплаті кредиторської заборгованості заявлені до служб залізниці. Контроль і вимагання виконання наказів і розпоряджень, керівництва залізниці від працівників фінансових відділів служб.
Проведення перевірки стану обліку і звітності, перевірка достовірності звітних даних і вимагання від служб необхідних матеріалів по цих питаннях. Внесення пропозиції по покращенню організації підготовки та проведенню аналізу заборгованостей.

Образование

ОРИДУ НАДУ

Менеджмент организацій, Одеса
Высшее, с 2008 по 2014 (5 лет 5 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer MS Outlook Opera Mozilla Firefox MS Access Outlook Express Express

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Аналітичне мислення, організаторські здібності, уміння швидко орієнтуватися в ситуації що склалася і приймати рішення, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: