Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Анастасія

Менеджер ресторану, 40 000 грн

Вид занятости:
полная
Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер ресторану

с 02.2024 по 07.2025 (1 год 5 месяцев)
Анкл Сем, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів; оформлення та контроль обслуговування віскі-вечері

Менеджер ресторану

с 09.2023 по 02.2024 (5 месяцев)
Tbiliso, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; проведення інвентаризації, робота з накладними; складання графіків виходу на роботу працівників залу; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів.

Менеджер ресторану

с 10.2022 по 09.2023 (11 месяцев)
Tbiliso Поділ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; проведення інвентаризації, робота з накладними; складання графіків виходу на роботу працівників залу; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів. Пошук робітників залу, проведення співбесід та стажування.

Бармен-касир

с 09.2021 по 09.2022 (1 год)
Filetto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та закриття робочої зміни закладу.
Ведення каси.
Приготування та видача барної продукції.
Розрахунок гостей.
Складання та консультація в оформленні передзамовлень.

Офіціант

с 01.2021 по 07.2021 (6 месяцев)
Filetto, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Директор

с 02.2020 по 04.2020 (2 месяца)
Tbiliso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Керування персоналом у кількості від 20 чел, цільва постановка завдань та контроль якісної їх реалізації, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників
Організація всіх процесів роботи ресторану, впровадження та дотримання політики стандартів компанії; звітність;

Менеджер ресторану

с 01.2019 по 02.2020 (1 год 1 месяц)
Pub Golden Gate, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Планування графіку роботи підлеглих .Відкриття і закриття локації.
Навчання та контроль роботи персоналу
Контроль дотримання стандартів обслуговування
Ведення касової дисципліни
Постійна робота з персоналом, його мотивація, орієнтація на результат
Організація та проведення банкетів.
Пошук робітників залу, проведення співбесід та стажування.

Офіціант

с 05.2015 по 01.2019 (3 года 8 месяцев)
ТОВ "Текіла Хаус", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

USGHolding
Зустріч та ознайомлення гостей з рестораном; обслуговування бенкетів до 50 осіб; Сервірування столу відповідно до встановлених стандартів; Контроль за чистотою, станом та комплектністю приладів, посуду та скатертинами та серветками; Підтримка чистоти в залі; Консультування гостей ресторану про особливості страв та напоїв; Надання допомоги при складанні замовлення; Прийом замовлень від клієнта; Подання страв та напоїв згідно з встановленими правилами обслуговування; Вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції; Надання рахунку гостям; Отримання та контроль оплати за рахунками;

Образование

КНТЕУ

Факультет ресторанно-готельного бізнесу, Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Высшее, с 2014 по 2017 (3 года)

ТЕК КНТЕУ

Відділення сфери обслуговування та товарознавства, спеціальність ресторанне обслуговування, Київ
Среднее специальное, с 2011 по 2014 (3 года)

Знания и навыки

  • Пользователь ПК
  • R-Keeper
  • MS Office
  • MICROS
  • Парус-Предприятие
  • 1С:Підприємство
  • Poster
  • SERVIO
  • Стабільність
  • Організація заходів
  • Уміння швидко засвоювати нову інформацію
  • Позитивне мислення

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Проходження практики Офіціант
січ 2014 - квіт 2014 (3 мес)
InterContinental Hotels Group

Особисті якості
Дотримуюсь моральних та етичних принципів; використовую творчий підхід до роботи; здатна до швидкого навчання; спрямована на результат; ввічлива, чесна;

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: