- PRO
Анастасія
Менеджер ресторану, 40 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 29 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2458060/
Опыт работы
Менеджер ресторану
с 02.2024 по 07.2025
(1 год 5 месяцев)
Анкл Сем, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів; оформлення та контроль обслуговування віскі-вечері
Менеджер ресторану
с 09.2023 по 02.2024
(5 месяцев)
Tbiliso, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; проведення інвентаризації, робота з накладними; складання графіків виходу на роботу працівників залу; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів.
Менеджер ресторану
с 10.2022 по 09.2023
(11 месяцев)
Tbiliso Поділ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; проведення інвентаризації, робота з накладними; складання графіків виходу на роботу працівників залу; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів. Пошук робітників залу, проведення співбесід та стажування.
Бармен-касир
с 09.2021 по 09.2022
(1 год)
Filetto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та закриття робочої зміни закладу.
Ведення каси.
Приготування та видача барної продукції.
Розрахунок гостей.
Складання та консультація в оформленні передзамовлень.
Офіціант
с 01.2021 по 07.2021
(6 месяцев)
Filetto, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Директор
с 02.2020 по 04.2020
(2 месяца)
Tbiliso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Керування персоналом у кількості від 20 чел, цільва постановка завдань та контроль якісної їх реалізації, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників
Організація всіх процесів роботи ресторану, впровадження та дотримання політики стандартів компанії; звітність;
Менеджер ресторану
с 01.2019 по 02.2020
(1 год 1 месяц)
Pub Golden Gate, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Планування графіку роботи підлеглих .Відкриття і закриття локації.
Навчання та контроль роботи персоналу
Контроль дотримання стандартів обслуговування
Ведення касової дисципліни
Постійна робота з персоналом, його мотивація, орієнтація на результат
Організація та проведення банкетів.
Пошук робітників залу, проведення співбесід та стажування.
Офіціант
с 05.2015 по 01.2019
(3 года 8 месяцев)
ТОВ "Текіла Хаус", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Зустріч та ознайомлення гостей з рестораном; обслуговування бенкетів до 50 осіб; Сервірування столу відповідно до встановлених стандартів; Контроль за чистотою, станом та комплектністю приладів, посуду та скатертинами та серветками; Підтримка чистоти в залі; Консультування гостей ресторану про особливості страв та напоїв; Надання допомоги при складанні замовлення; Прийом замовлень від клієнта; Подання страв та напоїв згідно з встановленими правилами обслуговування; Вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції; Надання рахунку гостям; Отримання та контроль оплати за рахунками;
Образование
КНТЕУ
Факультет ресторанно-готельного бізнесу, Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Высшее, с 2014 по 2017 (3 года)
ТЕК КНТЕУ
Відділення сфери обслуговування та товарознавства, спеціальність ресторанне обслуговування, Київ
Среднее специальное, с 2011 по 2014 (3 года)
Знания и навыки
- Пользователь ПК
- R-Keeper
- MS Office
- MICROS
- Парус-Предприятие
- 1С:Підприємство
- Poster
- SERVIO
- Стабільність
- Організація заходів
- Уміння швидко засвоювати нову інформацію
- Позитивне мислення
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
Проходження практики Офіціант
січ 2014 - квіт 2014 (3 мес)
InterContinental Hotels Group
Особисті якості
Дотримуюсь моральних та етичних принципів; використовую творчий підхід до роботи; здатна до швидкого навчання; спрямована на результат; ввічлива, чесна;
Похожие кандидаты
-
Адміністратор ресторану
Киев -
Адміністратор
Киев -
Адміністратор ресторану
Киев -
Адміністратор ресторану
27000 грн, Киев -
Адміністратор ресторану
40000 грн, Киев -
Директор ресторану
Киев