Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2024

Михайло

Керівник закладу, менеджер ресторану

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий рестораном

с 06.2023 по наст. время (11 месяцев)
Vilena's, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- підбір персоналу
- адаптація нових співробітників
- робота з підрядниками
- робота з фінансовими показниками
- забезпечення безперебійної роботи закладу
- оптимізація витрат підприємства
- аналіз фінзвітів
- робота з постачальниками
- контроль якості сервісу
- створення чек-листів для співробітників
- усунення аварійних ситуацій
- контроль справності обладнання

Адміністратор ресторану

с 08.2022 по 06.2023 (10 месяцев)
Vilena's, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття\закриття закладу
- робота з поставниками
- робота на будь-якій лінійній позиції
- вирішення конфліктних ситуацій
- проведення інвентарізацій
- робота у внутрішній системі обліку
- ведення табелю робочого часу співробітників
- робота з касовим пристроєм

Менеджер

с 08.2021 по 02.2022 (6 месяцев)
cafe Shuk, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття\закриття закладу
- робота з поставниками
- робота на будь-якій лінійній позиції
- вирішення конфліктних ситуацій
- проведення інвентарізацій
- робота у внутрішній системі обліку
- ведення табелю робочого часу співробітників
- робота з касовим пристроєм

Менеджер

с 04.2018 по 07.2021 (3 года 3 месяца)
Farsch, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття\закриття закладу
- контроль видачі готової продукції
- допомога та адаптація новим співробітникам
- робота з постачальниками
- робота з касовим пристроєм
- вирішення конфліктних ситуацій
- проведення інвентарізацій

Ст.офіціант

с 04.2015 по 03.2018 (2 года 11 месяцев)
Farsch, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

- допомога з вибіром страв та напоїв
- створення приємної атмосфери
- робота увнутрішній системі обліку (r-keeper/iiko)
- вирішення суперечних питань

Дополнительная информация

Маю бажання праці та розвитку у сучасній компанії з прогресивним ставлянням до справи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: