Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 апреля 2015

Сергей

Сметчик, специалист по бюджетированию проектов, финансовый контролер, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Бровары, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация






Мартинчук Сергій Анатолійович


Адреса: м. Бровари, бульвар Незалежності, 11а, кв.58.
Телефон: мобільний [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Персональні відомості
Дата народження: 09.03.1976.
Сімейний стан: одружений
Діти: Дочка (6 років)

Бажана посада: начальник кошторисно-договірного відділу, фінансовий контролер, менеджер з бюджетування та планування проектів, менеджер з продажу будівельних матеріалів.
Бажана зарплата: за домовленістю сторін

Освіта:
2002-2004: Київський національний університет імені Тараса Шевченко, спеціальність «Економіка та фінансове забезпечення військ (Сил)», спеціаліст фінансового контролю органів КРУ ЗСУ, магістр військової економіки та фінансів, офіцер військового управління оперативно-тактичного рівня, диплом з відзнакою.
1993-1998: Київський національний університет імені Тараса Шевченко, Військовий інститут, спеціальність «Фінанси та кредит», кваліфікація економіста, диплом з відзнакою.

Досвід роботи:
(01.09.2011 - 25.03.2014) – заступник фінансового директора ТОВ «Стілф»; напрямок діяльності – фінансовий контроль, планування та договірно-претензійна робота, бюджетування проектів капітального будівництва, управління кошторисно-договірним відділом, контроль закупки будівельних матеріалів. Результат – здані в експлуатацію об’єкти: ТРЦ в м. Києві та в м. Сімферополі.

(28.09.2009 – 31.08.2011) – менеджер з бюджетно-фінансової роботи ТОВ «Зірка Буковелю»; напрямок діяльності – бюджетування та фінансовий контроль проектів капітального будівництва: 5-и зіркового готелю "Radisson Blu Resort" та Готелю для персоналу готелю "Radisson Blu Resort" , Буковель. Результат – здані в експлуатацію дані об’єкти.
(30.10.2006 – 25.09.2009) – економіст з договірних та претензійних робіт ТОВ «Призма Девелопмент»; напрямок діяльності – договірна та претензійна робота в групі компаній Expert Capital S.A., бюджетування проектів капітального будівництва гіпермаркетів та ТРЦ в Україні. Результат – здані в експлуатацію об’єкти: гіпермаркети та ТРЦ в м. Києві, м. Запоріжжя, м. Кривий Ріг та в м. Сімферополі.
(20.09.2005 – 27.10.2006) – спеціаліст з обліку будівництва ЗАТ «Софія Київ»; напрямок діяльності – фінансовий контроль та договірна робота капітального будівництва 5-и зіркового готелю «Хаятт Рідженсі Київ». Результат – зданий в експлуатацію даний об’єкт.

(27.07.1998-16.09.2005) – начальник фінансово-економічної служби полків та автомобільної бази Генерального штабу ЗС України.


Додаткова інформація:
Водійські права категорії Б, стаж водіння 7 років
Знання комп'ютера: впевнений користувач (MS Office, Word, Excel, Internet, E-mail, 1С та інших програм у сфері кап. будівництва та управління).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: