Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 октября 2016 PRO

Ростислав

Адміністратор ресторану, бармен

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев, Львов, Сколе, Трускавец, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор

с 04.2013 по наст. время (11 лет 1 месяц)
"Сантіно" ресторан (Готельно-ресторанний бізнес)

-організація роботи персоналу;
-ведення документації;
-звітність;
-замовлення та контроль залишків бару на складі;
-складання банкетного меню;
-організація та обслуговування банкетів;
-контроль за якістю обслуговування та за якістю продукції;
-підбір та навчання персоналу;
-вирішення конфліктних ситуацій.

Старший бармен

с 06.2005 по 02.2013 (7 лет 8 месяцев)
ПАТ-ТГК «Дністер» Прем'єр Готель (Готельно-ресторанний бізнес)

- організація та контроль робочого процесу;
- обслуговування конференцій, банкетів, іноземних делегацій та високопосадових осіб;
- робота з документацією (накладні, рахунки, акти);
- замовлення та контроль приходу барної продукції, термінів реалізації;
- робота на барі, видача барної продукції, приготування напоїв;
- замовлення продукції внутрішнього переміщення у поставника;
- проведення інвентаризації.

Бармен

с 02.2001 по 06.2005 (4 года 4 месяца)
ПАТ-ТГК «Дністер» (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

с 09.1998 по 02.2001 (2 года 5 месяцев)
ПАТ-ТГК «Дністер» (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Львівський інститут економіки і туризму

«Готельно-ресторанна справа», Львів
Высшее, с 2011 по 2015 (3 года 9 месяцев)

Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг

Офіціант, бармен, Львів
Среднее специальное, с 1997 по 1999 (1 год 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Готель Дністер

тренінги

Знания и навыки

MS Excel MS Word R-Keeper

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Професійний підхід до роботи. Високі комунікативні та управлінські якості. Розуміння специфіки роботи кожного підрозділу.

Професійні навички:
•знання правил, форм і стандартів ресторанної справи;
•знання касової дисципліни;
•знання барного та професійного обладнання;
•знання коктельної та винної карт;
•досвід у проведенні та організації заходів найвищого рівня;
•керування робочим процесом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: