Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 апреля 2023

Олег

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Тіщенко Олег Ігорович & company ;)
Прошу пропозиції скидати на E-mail
Адреса м.Львів
E-mail [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Фото страв:
https://drive.google.com/drive/folders/1VmeeC15wJgy6Q8mh5ZMtc8Z3YBPYGL06

Дата народження 31.12.1985
Сімейний стан одружений
Вакансія
Шеф-кухар, Бренд-шеф.
Освіта
У 2009 році закінчив Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму і здобув професію кухаря ІV розряду. З величезною любов'ю до кулінарії.
У 2013 вступив у Київський національний університет культури і мистецтв Відокремлений підрозділ "Львівська філія КНУКіМ", де здобуваю вищу освіту за спеціальністю менеджера управління готельно-ресторанного бізнесу та туризму.
Професійні навики:
Приготування страв згідно з технологічними картами, складання меню, складання технологічних карт, проведення переобліку, контроль і навчання персоналу, складання закупівель, обслуговування банкетів, знання української, руської, італійської, японської та європейської кухонь. Про себе: охайний, працьовитий, цілеспрямований, товариський, доброзичливий.
Досвід роботи
З 2010 по 2011 працював у ресторані «Бальова саля» (вул. Японська,7) гарячий цех «кухар універсал» з подальшим підвищенням до старшого зміни.
У 2011 році працював у ресторані «Андерсон» (вул. Академіка Рудницького, 39) холодний цех.
З 2012 по 2013 роках працював у ресторані «Цепелін» (вул.Чорновола, 59) кухар універсал, старший зміни.
У 2013 році пройшов стажування в Києві в ресторані Mafia на Подолі, з подальшим працевлаштуванням у ресторан Mafia у м.Львові на посаду бригадира.
Приймав активну участь у відкритті ресторану Mafia у м.Львові.
У червні 2014 року був змушений тимчасово покинути роботу в ресторані по сімейним обставинам (догляд за маленькою дитиною).
З 2014 по 2016 займав посаду старшого кухаря в ресторані "Цепелін"
Львів, вул Чорновола, 59
З 2016 по 2018 Су-шеф в легендарному ресторані Mons pius пиво та м'ясо. І тільки тут я зрозумів що таке справжня Кухня і що таке Команда.
З 2018 по 2021 Шеф-кухар в Паб Winston Churchill Pub. Тут ми показали не поганий результат.
2021 Бренд-шеф в ресторанному комплексі Pasage Gartenberg. За пів року ми вдало перезапустили після локдауну кухні пабу, піцерії та кав`ярні. І запустили новесеньку кухню ресторану. Це було Арт!


Персональні якості
Комунікабельність, вміння вирішувати конфлікти, знаходити вихід зі складних ситуацій, активна життєва позиція, ініціативність,відповідальність.

Похожие кандидаты

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Львов, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Шеф-кухар
Львов

Шеф-кухар
Львов

Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Львов, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Шеф-кухар
Львов

Шеф-повар
25000 грн, Львов, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: