Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 мая 2017 PRO

Євген

Керівник, менеджер відділу закупівель

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
63 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний менеджер

с 06.2015 по наст. время (8 лет 11 месяцев)
Холдинг "Оліяторг", Київ (Виробництво олії соняшникової, експорт олії, жмиху, зернових і олійних культур)

Закупівля олійних і зернових культур у сільгоспвиробників (пошук постачальника, проведення переговорів, відбір зразків, укладання договорів, забезпечення відвантаження і приймання сільгосппродукції, оформлення повного пакету документів).

Керівник відділу закупівель

с 02.2009 по 01.2014 (4 года 11 месяцев)
Латагро (100 тис. га), Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обов'язки : забезпечення централізованих закупок ТМЦ (техніка, нафтопродукти, насіння, добрива, засоби захисту рослин) для 14-ти дочірніх підприємств холдингу на тендерній основі, підготовка і проведення тендерів, проведення переговорів і торгів з постачальниками, контроль укладення договорів, платежів, термінів доставки ТМЦ на підприємства, контроль якості поставлених ТМЦ, формування плану закупок ТМЦ, вирішення претензійних питань з постачальниками, постійний моніторинг ринків ТМЦ і послуг, що закуповуються, оформлення звітів про закупки, щомісячне складання платіжного календаря по всіх підприємствах холдингу, щодекадне формування плану закупівель на 20 місяців, участь в бізнес-плануванні для підприємств холдингу (формування цін, термінів і умов розрахунків за ТМЦ), постійний контроль залишків ТМЦ на складах підприємств.
Досягенння : В період 2010-2012 роки - найнижці ціни закупівель без втрати потрібної якості товарів, що закуповуються, серед 6-ти холдингів NCH. Успішне вирішення питань щодо розрахунків з постачальниками - кредиторами. Успішне впровадження в системі 1С програм стосовно проведення тендерів і закупівель ТМЦ по всіх дочірніх підприємствах холдингу. Заснування на всіх підприємствах холдингу посади "менеджер із закупівель", успішна їх підготовка, в тому числі в центральному офісі (2012-2013 роки).

Провідний менеджер з постачання

с 03.2007 по 02.2009 (1 год 11 месяцев)
Біо Агро (100 тис. га), Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обов'язки : забезпечення централізованих закупок техніки і нафтопродуктів для 16-ти дочірніх підприємств холдингу на тендерній основі, підготовка і проведення тендерів, проведення переговорів і торгів з постачальниками, контроль укладення договорів, платежів, термінів доставки на підприємства, формування плану закупок, вирішення претензійних питань з постачальниками, участь в бізнес-плануванні для підприємств холдингу (формування цін, термінів і умов розрахунків), контроль орендних операцій дочірнії підприємств, страхування автотранспорту, державної реєстрації автотракторної і сільгосптехніки.

Образование

Університет економіки і права "КРОК"

Економіка підприємства, економіст-спеціаліст, Київ
Высшее, с 2003 по 2004 (1 год 3 месяца)

Перша вища освіта : Київський політехнічний інститут, факультет електроакустичний, спеціальність - акустика і ультразвук, період навчання : 1978-1984

Дополнительное образование и сертификаты

Інститут економіки, права і систем управління Пісоцьких, бізнес-курс "Управління збутом", кваліфікація - "Комерційний директор"

2001 -2002

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Керування автотранспортом категорії "В"

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

В агробізнесі працюю з грудня 1993 року.
До 2001 року займався питаннями реалізації сільгосппродукції (заступник начальника відділу маркетингу, переробки і реалізації продукції).
З 2001 по 2007 роки займав посади начальника планово-економічного віддлу, головного економіста.
З 2007 року працював в агрохолдингах "Біо Агро" і "Латагро" з питань закупівель.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: