Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 мая 2023

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2691374

Бухгалтер, викладач бухгалтерського обліку, офіс-менеджер, адміністратор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Украинка
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 12.2015 по 11.2019 (3 года 11 месяцев)
МК Галичина-філія, Дрогобыч (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Складання бухгалтерської,податкової звітності, ПДВ, зарплата,кадри.

Инвалидность

Третья группа.
протипоказана робота, пов"язана з тривалою ходою.

Дополнительная информация

Мисак Ірина

Дата народження: 24 квітня 1979 (44роки)
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Эл. почта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ціль
Хочу працювати так і в такій фірмі, щоб я отримувала і матеріальне, і моральне задоволення від виконаної роботи. Щоб керівництво було також задоволено моєю роботою і ставилося до мене з повагою і людським розумінням.
Досвід роботи
Головний бухгалтер
з 2019р.по даний час Ліцей №16.
Нарахування зарплати, тарифікація, облік ТМЦ, прихід, списання, інвентаризація, кошторисні призначення, платежі через Казначейство, складання бюджетної звітності.
Головний бухгалтер (єдиний)
з 2015 по 2017рр. СПД ФОП Андріїшин (торгівля, дистрибютор молочної компанії "Галичина")
Облік приходу та реалізації молочної продукції, реєстрація податкових накладних, нарахування зарплати, платежі по клієнт-банку, складання податкової звітності.
Бухгалтер
З 08.2014р. по 02.01.2015p. та з 01.07.2015р. до 30.11.2015р.
ТзОВ Санаторій «Карпатські зорі» ЦРО (надання санаторно-курортних послуг)
Нарахування заробітної плати, утримання податків із зарплати, виплата, складання звітів по єдиному соціальному внеску та податку на доходи фізичних осіб, ведення обліку та списання паливо-мастильних матеріалів та медикаментів, ведення обліку розрахунків з підзвітними особами
Реєстрація податкових накладних у ЄДР, складання деклараціїї по ПДВ, банк, каса, баланс та звіт про фінансові резкльтати поквартально.
Бухгалтер
З 11.2010р. по 07.2012р.
ВАТ «Дрогобицький автокрановий завод» ( виробництво автокранів, сміттєвозів)
Визначення собівартості готової продукції, зведення витрат по статтях калькуляції зі всіх цехів заводу, визначення планових та фактичних показників собівартості виготовленої продукції.
Головний бухгалтер
с 02.2009 по 02.2010 (1 рік)
ТзОВ "Дрогобицький машинобудівний завод-ЛТД" (продаж продукції, виготовленої Дрогобицьким машинобудівним заводом)
Ведення бухгалтерського, управлінського та податкового обліку, складання бухгалтерської, податкової та фінансової звітності для власників товариства. Займалася оформленням експортних документів ( Рахунки-інвойси, ВМД, валютні декларації ). Робила різноманітні звіти для власників. Проходила аудиторську перевірку.
Головний бухгалтер
с 03.2002 по 01.2009 (6 років)
ТзОВ "Фірма "АМТ" (торгівля)
ведення бухгалтерського і податкового обліку, складання бухгалтерської, статистичної та податкової звітності. Я робила все, починаючи з оформлення довіреності, накладної, платіжного доручення та закінчуючи балансом та декларацією на прибуток, оскільки була єдиним бухгалтером. Навчилася керувати фінансами фірми, робити бюджетне планування та податкове прогнозування. Навчилася працювати в системі "клієнт-банк" та освоїла новішу версію 1С Бухгалтерія-7.7, поставила на облік весь магазин роздрібної торгівлі та навчила підлеглих працювати у версії 1С Бухгалтерії "Торгівля+Склад".
Одночасно в цей період працювала в магазині торгівлі ювелірними виробами. Освоїла програму 1С Бухгалтерії "Ювелірторг" та поставила на облік 4 точки ювелірної торгівлі даного підприємця на компютерний облік.
Бухгалтер-оператор
с 09.1997 по 03.2002 (4 роки)
ТзОВ "Холдингова компанія "Доброта" (торгівля)
ввід даних в 1С Бухгалтерія (на той час це була версія 6), створення та перевірка первинних документів, складання поточних звітів. Вивчення бухгалтерського обліку починаючи з найпростішого і закінчуючи складання балансу та декларацій по ПДВ та прибутку. Протягом 2001-2002рр. я вже була внутрішнім сумісником і вела самостійно невелику дочірню компанію.
Освіта
Вища
с 09.1997 по 06.2001
Львівська комерційна академія, економічний, облік і аудит, Львів.
Навчальний заклад закінчувала по скороченій програмі так як перше закінчила Дрогобицький механічний технікум по цій же спеціальності. Навчання поєднувала з роботою, але це мені не заважало, а лише допомогало. Усі курсові роботи, а також дипломну виконувала самостійно і захистила на "відмінно"
Професійні навики
Навики роботи з комп’ютером
Досвідчений користувач ПК. Люблю вивчати нові програми. Знаю багато версій 1С Бухгалтерії, а також ІТ-Підприємство. Всі офісні програми, "клієнт-банк", Інтернет, електронна пошта, електронна звітність.
Додаткова інформація
Вміння та навики: досконале знання комп’ютерних програм: MS Office, 1С Бухгалтерія, ІТ-Підприємство, Інтернет, Клієнт-Банк, знання податкового законодавства, вміння застосовувати податкове планування для сплати податків, володію вільно українською мовою англійська - зі словником.

Особиста інформація: відповідальна, працьовита, наполеглива,
спокійна, уважна, вмію пристосуватись до нових умов роботи, легко навчаюсь.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: