Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 апреля 2021

Елена

Літературний редактор, коректор, копірайтер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Тел. моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
е-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Шапошникова Олена Олександрівна

Досвід роботи літературним редактором і коректором, перекладачем (рос.-укр., укр.-рос.) – 15 років; 5-річний досвід роботи журналістом і автором текстів. Освіта – вища філологічна (ХНУ імені В. Н. Каразіна, філологічний факультет, спеціальність - українська мова та література; денне відділення), 1999 рік випуску.

Маю великий досвід роботи з вичитки наукових, науково-методичних статей, курсових, дипломних, дисертаційних робіт (обізнана із сучасними вимогами щодо структури, наукового стилю викладу, оформлення бібліографії). Висококваліфіковано виконую орфографічну, пунктуаційну, синтаксичну і стилістичну правку; звіряю факти, подані у текстах, виправляю алогічності. При роботі з текстами гуманітаного напряму даю рекомендації як науковий редактор.

На цей час працюю в ХНУ імені В. Н. Каразіна редактором навчальної літератури; зацікавлена у позаштатній роботі за договором в інших видавництвах, ЗМІ.

Працювала повний робочий день з офіційним оформленням у таких харківських та київських видавництвах, як «Основа», «Прапор», «Факт», Видавництво ХНУ імені
В. Н. Каразіна (Харків); ТОВ «Далі», «Бліц-Інформ» (Київ).

У ролі журналіста й автора текстів співпрацювала з видавництвом «Золота Фортуна», журналом «Стройся!» (Київ), газетою «Сімон» (Харків).

Виконувала функції перекладача-титрувальниці на «Новому каналі» (Київ).

Також на контрактній і позаштатній основі співпрацювала з видавництвами «Каравела», «Торсінг», «Сміт» (Харків), «Преса України», «Медична книга», Видавництво МАУП («Персонал») (Київ).

Детальнішу інформацію і зразки авторських робіт, а також відредагованих та відкоригованих мною видань можу надати за вимогою.


Особисті якості
Вміння швидко знаходити і творчо опрацьовувати затребувану інформацію. Наполегливість, цілеспрямованість, неконфліктність. Бажання працювати на результат.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: