Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 июля 2022 PRO

Ярослав

Начальник виробництва

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний механік

с 02.2018 по наст. время (6 лет 3 месяца)
ТОВ "Алов", Николаев (Львовская обл.) (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Начальник дільниці - заступник з виробничої діяльності виробництва

с 05.1992 по 01.2015 (22 года 8 месяцев)
ПАТ "Миколаївцемент" (Виробництво цементу)

2012-2015 р. – начальник дільниці-заступник з виробничої діяльності виробництва з випуску цементу (керував роботою відділення з випуску цементу, енергетичним відділенням, що в свою чергу включало плановий і якісний випуск продукції, постійний моніторинг кількості запасів готової продукції і добавок, контроль за рухом і своєчасне вивантаження (завантаження) залізничних вагонів, складання планів роботи основного обладнання і доведення їх до начальників змін, планування роботи автотранспорту і контроль за перевезеннями, планування виконання робіт підрядними організаціями і контроль за ходом виконання ними поручених завдань, планування бюджету дільниць і щоденний моніторинг його виконання, оптимізація виробництва і підвищення ефективності праці, оптимізація використання енергоресурсів, контроль за звітністю, впровадження безпечних умов праці,постійний контроль за дотриманням підлеглими вимог охорони праці і запроваджених стандартів, постійний контроль за дотриманням культури виробництва, контроль за впровадженням інвестиційних проектів, щоденний аналіз звітів про роботу обладнання, щоденний моніторинг планів продаж разом з відділом реалізації і службою логістики, періодичне проведення аудитів з ОП, контроль за своєчасним проведенням інструктажів і навчань для підлеглих працівників з ОП, робота з інспекціями.
2010-2012 р. – технічний асистент у виробництві з випуску цементу (керував роботою дільниць енергетичного цеху до яких входили: котельні заводу, паливні, насосні станції технічного і питного водопостачання, турбокомпресорна станція, газова служба, побутовий корпус , станція пожежогасіння. Відповідав за планування замовлень сировини, добавок і енергоносіїв для виробництва цементу. Відповідав за дотримання норм складування вугілля, контролював роботу клінкерних складів і складу добавок , курував роботу підрядних організацій .
2006-2010 р. – начальник енергетичного цеху (керував роботою дільниць енергетичного цеху до яких входили: котельні заводу, паливні, насосні станції технічного і питного водопостачання, турбокомпресорна станція, газова служба, побутовий корпус і ін.)
2001-2006 р. – заступник начальника енергетичного цеху (курував роботу персоналу дільниць енергетичного цеху до яких входили: котельня заводу, турбокомпресорна станція, побутовий корпус).
1999-2001 р. – механік – заступник начальника енергетичного цеху (керував роботою обслуговуючого персоналу і ремонтних бригад дільниць енергетичного цеху, проведенням ремонтів основного і допоміжного обладнання дільниць )
1997-1999 р. – заступник начальника енергетичного цеху (курував роботу персоналу дільниць енергетичного цеху до яких входили: котельня заводу ,турбокомпресорна станція, побутовий корпус, очисні споруди).
1994-1997 р. – майстер енергетичного цеху (керував машиністами турбокомпресорної і бригадами по ремонту і обслуговуванню турбокомпресорної станції )
1992-1994 р. – слюсар-ремонтник турбокомпресорної енергетичного цеху (виконував ремонт турбокомпресорів і обладнання).

Образование

Національний університет «Львівська Політехніка»

Водопостачання та водовідведення, Львів
Высшее, с 2001 по 2006 (5 лет 3 месяца)

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Володію великим багажем практичних знань роботи на виробництві, багаторічним досвідом роботи по керівництву підлеглими працівниками, а також підрядними організаціями.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: