Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 ноября 2020

Іван

Руководитель сети ресторанов, директор ресторана

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор ресторану, касир

с 09.2019 по 09.2020 (1 год)
ТОВ "Наша Правда", Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)

Ведення касових операцій
Робота з касовим апаратом, терміналом, сканером
Складання касової звітності
Проведення інкасації
Прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів
Прийом товару
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання лінійних співробітників
Аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників

Директор ресторану. Ресторан італійської кухні «Тратторія Густоза»

с 01.2011 по 03.2015 (4 года 2 месяца)
Товариство з обмеженою відповідальністю «МІЛАЖ», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)

Розробка стандартів сервісу та інструментів контролю
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Управління продажами, витратами і операційними показниками
Організація операційного запуску ресторану
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання менеджменту і лінійних співробітників
Цілепокладання, аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників

Директор ресторану, керівник мережі ресторанів

с 08.2005 по 09.2010 (5 лет 1 месяц)
Спільне українсько-латвійське підприємство ТОВ «Дабл Кофе Україна», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)

Розробка стандартів сервісу та інструментів контролю
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Управління продажами, витратами і операційними показниками
Організація операційного запуску ресторанів
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання менеджменту і лінійних співробітників
Цілепокладання, аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників

1994-1997 Офіціант ресторану 1997-2002 Заступник керівника кафе 2002-2004 Керуючий кафе 2004 - Керуючий ресторану

с 05.1994 по 09.2004 (10 лет 4 месяца)
Спільне українсько-угорське підприємство у формі ТОВ «Будапешт ЛТД», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)

Обслуговування гостей
Ведення касових операцій
Робота з касовим апаратом, терміналом
Складання касової звітності
Проведення інкасації
Прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів
Прийом товару
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання лінійних співробітників
Аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників

Дополнительная информация

Байбарза Іван Миколайович
вул. Архітектора Вербицького 28, кв. 98, м. Київ 02121, Україна, тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта 1994 - Київський технікум готельного господарства.
Факультет громадського харчування.
Спеціальність: технологія приготування їжі і організація громадського харчування
Кваліфікація: технік-організатор.

2008 – Міжрегіональна Академія управління персоналом.
Спеціальність: Економіка і підприємництво.
Кваліфікація: бакалавр фінансів.

2010 – Міжрегіональна Академія управління персоналом.
Спеціальність: Облік і аудит.
Кваліфікація: бухгалтер-аналітик.

Досвід 1994-2004 Спільне українсько-угорське підприємство у формі товариства з
обмеженою відповідальністю «Будапешт ЛТД»

1994-1997 Офіціант ресторану

1997-2002 Заступник керівника кафе

2002-2004 Керуючий кафе

2004 - Керуючий ресторану

2005 - Товариства з обмеженою відповідальністю «Кохан Трейд»

2005 – адміністратор диско-клубу

2005-2010 Спільне українсько-латвійське підприємство у формі товариства з
обмеженою відповідальністю «Дабл Кофе Україна»

2005-2010 – Директор ресторану, керівник мережі ресторанів


2011-2015 Товариство з обмеженою відповідальністю «МІЛАЖ»

2011-2015 –Директор ТОВ «МІЛАЖ». Директор ресторану
Ресторан італійської кухні «Тратторія Густоза»

Супутні навички
-Робоча обізнаність з Windows, Word, Excel, R-keeper, X-pos, Store House.
-Посвідчення водія категорії «В»

Мови - Українська, російська. Англійська – базовий рівень.
Особисті дані: рік народження – 1975р.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: