Іван
Руководитель сети ресторанов, директор ресторана
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 49 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2821985
Опыт работы
Адміністратор ресторану, касир
с 09.2019 по 09.2020
(1 год)
ТОВ "Наша Правда", Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Ведення касових операцій
Робота з касовим апаратом, терміналом, сканером
Складання касової звітності
Проведення інкасації
Прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів
Прийом товару
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання лінійних співробітників
Аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Директор ресторану. Ресторан італійської кухні «Тратторія Густоза»
с 01.2011 по 03.2015
(4 года 2 месяца)
Товариство з обмеженою відповідальністю «МІЛАЖ», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Розробка стандартів сервісу та інструментів контролю
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Управління продажами, витратами і операційними показниками
Організація операційного запуску ресторану
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання менеджменту і лінійних співробітників
Цілепокладання, аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Директор ресторану, керівник мережі ресторанів
с 08.2005 по 09.2010
(5 лет 1 месяц)
Спільне українсько-латвійське підприємство ТОВ «Дабл Кофе Україна», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Розробка стандартів сервісу та інструментів контролю
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Управління продажами, витратами і операційними показниками
Організація операційного запуску ресторанів
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання менеджменту і лінійних співробітників
Цілепокладання, аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
1994-1997 Офіціант ресторану 1997-2002 Заступник керівника кафе 2002-2004 Керуючий кафе 2004 - Керуючий ресторану
с 05.1994 по 09.2004
(10 лет 4 месяца)
Спільне українсько-угорське підприємство у формі ТОВ «Будапешт ЛТД», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Обслуговування гостей
Ведення касових операцій
Робота з касовим апаратом, терміналом
Складання касової звітності
Проведення інкасації
Прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів
Прийом товару
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання лінійних співробітників
Аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Дополнительная информация
Байбарза Іван Миколайович
вул. Архітектора Вербицького 28, кв. 98, м. Київ 02121, Україна, тел. [
e-mail: [
Освіта 1994 - Київський технікум готельного господарства.
Факультет громадського харчування.
Спеціальність: технологія приготування їжі і організація громадського харчування
Кваліфікація: технік-організатор.
2008 – Міжрегіональна Академія управління персоналом.
Спеціальність: Економіка і підприємництво.
Кваліфікація: бакалавр фінансів.
2010 – Міжрегіональна Академія управління персоналом.
Спеціальність: Облік і аудит.
Кваліфікація: бухгалтер-аналітик.
Досвід 1994-2004 Спільне українсько-угорське підприємство у формі товариства з
обмеженою відповідальністю «Будапешт ЛТД»
1994-1997 Офіціант ресторану
1997-2002 Заступник керівника кафе
2002-2004 Керуючий кафе
2004 - Керуючий ресторану
2005 - Товариства з обмеженою відповідальністю «Кохан Трейд»
2005 – адміністратор диско-клубу
2005-2010 Спільне українсько-латвійське підприємство у формі товариства з
обмеженою відповідальністю «Дабл Кофе Україна»
2005-2010 – Директор ресторану, керівник мережі ресторанів
2011-2015 Товариство з обмеженою відповідальністю «МІЛАЖ»
2011-2015 –Директор ТОВ «МІЛАЖ». Директор ресторану
Ресторан італійської кухні «Тратторія Густоза»
Супутні навички
-Робоча обізнаність з Windows, Word, Excel, R-keeper, X-pos, Store House.
-Посвідчення водія категорії «В»
Мови - Українська, російська. Англійська – базовий рівень.
Особисті дані: рік народження – 1975р.
Похожие кандидаты
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Киев, Днепр
,
еще 8 городов
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Генеральний директор мережі ресторанів, кафе, операційний керуючий, CEO, COO
60000 грн, Киев
Директор, заступник директора, начальник відділу, регіональний керівник
Киев
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Киев