Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 сентября 2015

Вячеслав

Режиссер, автор, менеджер, преподаватель

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
73 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Контент-менеджмент Режиссура Графика Преподавание Построение графиков Разработал методические материалы для нескольких мультимедийных прподавание компьютерных технологий на ТВ съемка видео программ и фильмов проектирование систем управления Обслуживание манфреймов

Дополнительная информация

Єрьомкін В’ячеслав Якович народився 4 серпня 1950 року в селі Єманжелінка Єткульського району Челябінської області.У 1953 році родина переїхала у місто Чернівці. Навчався в українській школі. Володію і українською і російською на однаковому рівні.
У 1967 році поступив у Харківський політехнічний інститут К П І (інженерно-фізичний факультет), який закінчив у 1974 році з дипломом інженера-дослідника в галузі автоматичного керування. .
З 1973 року працював у організації «Електроприлад» м. Харків старшим техніком та інженером над пректами створення систем автоматичного аналізу телеметричної інформації . Після переїзду у Київ працював інженером - електроником в галузі технічного обслуговування монфреймів. Спеціалізація – процессори та канали.
У 1976 році поступив у Державний інститут кінематографії Д Г І К (сценарне відділення, майстерня проф. Василькова І. А.) , який закінчив у 1981 році по спеціальності «літературна робота, драматургія кіно і телебачення».
З 1978 року працював на студії Київнаукфільм в якості сценариста у створенні науково-популярних фільмів. Автор сценаріїв фільмів «Підступний ворог», «Вогні на шляхах», «Всупереч закону» та інших. Одночасно публікувався у московьських та київських видавництвах як автор публіцист.
З 1984 року працював режисером у кінолабораторії Київського відділення ЦНІІТЕ НАФТОХІМ над створенням науково-популярних фільмів. Автор сценаріїв та режисер більш як десятка фільмів екологічного спрямування.
З 1986 року працював режисером Телевізійного Об’єднання «Вежа» кіностудії «Укртелефільм». Автор і режисер циклових телепередач «Телевізійний театр тіней», «До зустрічі», «Шлях до ринку» та інш. Пишу та говорю українською та російською вільно. На протязі 80-90х років співробітничав з київськими та московськими періодичними виданнями та видавництвами в якості автора-публіциста. Можу запропонувати дещо, чого немає у інших…
З 2004 року на викладацькій роботі. Розробив методичні матеріали по курсах „Компьютерні технології на ТБ”, „Створення інформаційних програм” , „ Основи зорового сприйняття”, „Теоретичні засади впливу ЗМІ на аудиторію”, „Автоматизований аналіз та синтез тексту”. Зараз працюю на посаді завідуючого лабораторії на Кафедрі дикторів та ведучих телепрограм Київського національного університету культури і мистецтв (КНУКіМ).
.Одружений, маю двох дітей. Готовий співробітничати над науково- популярними та публіцистичними проектами. Може, комусь знадобиться мій досвід…
Мешкаю у Києві за адресою вул. Героїв Сталінграду буд. 32 кв. 90
ТЕЛ. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») дом [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») моб

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: