Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 апреля 2017

Сергій

Кухар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
37 лет
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Тернополь, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ

с 01.2007 по наст. время (17 лет 4 месяца)
Професійна розробка меню,тренінги для кухарів,майстер-класи, Тернополь (РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .

Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.

про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
Якщо вас зацікавила інформація щодо розробки меню,тренінгів для кухарів,майстер-класів чи кейтерінгу,дзвоніть [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Образование

ТНТУ

ХАРЧОВИЙ, ТЕРНОПІЛЬ
Высшее, с 2009 по 2013 (3 года 9 месяцев)

Освіта
ТНТУ (Україна)
Рік закінчення 2013
Інженер-технолог, спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (УКРАЇНА)
Рік закінчення 2009
технік-технолог, молодший спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі(Україна)
Рік закінчення 2007

Знания и навыки

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого з

Дополнительная информация

Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Київської Асоціації Шеф-Кухарів.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом ІНТБ свою авторську програму СТРАВА ВІД ШЕФА,також я веду кулінарну рубрику у журналі CITI LIFE.
з 2015 займаюсь професійною розробкою меню для закладів громадського харчування,мав можливість розробляти меню для закладів Ужгорода,Львова,Рівного,Хмельницького,Тернополя та Тернопільської області.
Також займаюсь корекцією діючого меню добавляючи до нього смачні цікавинки .
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Ще для всіх бажаючих ми проводимо майстер-класи по приготуванню відомих страв світу,кулінарні тренінги та займаємось виїзними фуршетами.
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Повар веганской кухни
15000 грн, Киев, Удаленно

Шеф-повар (бренд)
Одесса, Другие страны, Удаленно

Шеф-кухар
120000 грн, Другие страны, Удаленно

Пиццайоло, бренд-шеф (пицца)
45000 грн, Киев, Удаленно

Шеф-повар
59000 грн, Тернополь, Винница , еще 8 городов

Шеф-кухар
Тернополь, Винница , еще 7 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: