Сергій
Кухар
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 37 лет
- Город проживания:
- Тернополь
- Готов работать:
- Тернополь, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2999501
Опыт работы
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ
с 01.2007 по наст. время
(17 лет 4 месяца)
Професійна розробка меню,тренінги для кухарів,майстер-класи, Тернополь (РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .
Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.
про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
Якщо вас зацікавила інформація щодо розробки меню,тренінгів для кухарів,майстер-класів чи кейтерінгу,дзвоніть [
Образование
ТНТУ
ХАРЧОВИЙ, ТЕРНОПІЛЬ
Высшее, с 2009 по 2013 (3 года 9 месяцев)
Освіта
ТНТУ (Україна)
Рік закінчення 2013
Інженер-технолог, спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (УКРАЇНА)
Рік закінчення 2009
технік-технолог, молодший спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі(Україна)
Рік закінчення 2007
Знания и навыки
Дополнительная информация
Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Київської Асоціації Шеф-Кухарів.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом ІНТБ свою авторську програму СТРАВА ВІД ШЕФА,також я веду кулінарну рубрику у журналі CITI LIFE.
з 2015 займаюсь професійною розробкою меню для закладів громадського харчування,мав можливість розробляти меню для закладів Ужгорода,Львова,Рівного,Хмельницького,Тернополя та Тернопільської області.
Також займаюсь корекцією діючого меню добавляючи до нього смачні цікавинки .
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Ще для всіх бажаючих ми проводимо майстер-класи по приготуванню відомих страв світу,кулінарні тренінги та займаємось виїзними фуршетами.
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[
Другие резюме этого кандидата
Черневцы (Винницкая обл.), Ивано-Франковск, еще 5 городов
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ, Розробка меню,тренінги для кухарів,майстер-класи, 16 лет 5 месяцев
Тернополь, Удаленно
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Шеф-кухар, Розробка меню та відкриття закладів громадського харчування з ,"0", 8 лет 6 месяцев
- Шеф-кухар, ресторан forum hall, 7 месяцев
Похожие кандидаты
Повар веганской кухни
15000 грн, Киев, Удаленно
Шеф-повар (бренд)
Одесса, Другие страны, Удаленно
Шеф-кухар
120000 грн, Другие страны, Удаленно
Пиццайоло, бренд-шеф (пицца)
45000 грн, Киев, Удаленно
Шеф-повар
59000 грн, Тернополь, Винница
,
еще 8 городов
Шеф-кухар
Тернополь, Винница
,
еще 7 городов