Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 сентября 2019

Віктор

Руководитель, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора з будівництва (головний інженер)

с 05.2018 по наст. время (6 лет)
ТОВ « Київська проектоно –будівна компанія», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Здійснюю технічно - проектне керівництво діяльності будівельної організації. Проводжу комплексний економічний аналіз виробничо-господарської діяльності фірми, прогнозування та перспектив. Забезпечую ефективність проектних рішень, своєчасну і якісну підготовку виробництва, технічну експлуатацію. Здійснюю контроль за додержанням проектної, конструкторської і технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці, виробничої санітарії та пожежної безпеки, вимог органів державного нагляду за охороною праці, природоохоронних, санітарних та інших органів. Взаємодію з керівниками всіх структурних підрозділів з питань виробничої діяльності інших підприємств. Представляю фірму в межах своєї компетенції, в інших підприємствах, установах, організаціях.

Заступник директора з будівництва

с 12.2017 по 05.2018 (5 месяцев)
ТОВ « Експрес – ВР», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечував ритмічне виконання виробничих завдань, шляхом координації роботи, різних структур фірми. Приймав участь у веденні переговорів і укладенні договорів з третіми особами для виконання завдань підприємства, представляв ТОВ у взаємовідносинах з партнерами та замовниками. Здійснював контроль за порядком надходження і витрачанням коштів, вів облік ввірених грошових та товарно-матеріальних цінностей, ніс персональну відповідальність за їх використання. Розробляв перспективи розвитку підприємства і шляхи реалізації комплексних програм з усіх напрямів удосконалення, реструктуризації, реконструкції і технічного переозброєння будівництва, його спеціалізації та кооперування. Забезпечував постійне підвищення рівня технічної підготовки будівельних робіт, їх ефективності, скороченням матеріальних, фінансових і трудових витрат.

Заступник директора з будівництва

с 06.2017 по 12.2017 (6 месяцев)
ТОВ «Автомагістраль-Захід», Тернопіль (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечую виконання робіт з будівництва на підприємстві, цільове та раціональне використання інвестиційних коштів, спрямовуючи ресурси на технічне переобладнання та реконструкцію підприємства, їх концентрацію на пускових об'єктах, скорочення обсягів незавершеного будівництва.
Очолюю роботу з покращення та здешевлення проектно-вишукувальних робіт, вдосконалення організації виробництва та впровадження прогресивних методів будівництва, скорочення витрат на виконання будівельних робіт та підвищення якості, а також скорочення строків їх проведення. Беру участь у складанні бізнес-планів з технічного переобладнання та підвищення ефективності виробництва, у визначенні необхідних фінансових коштів, у тому числі коштів інвесторів, для будівництва, проектування та придбання устаткування, а також джерел фінансування капітальних вкладень, підрядних організацій для виконання робіт з капітального будівництва в умовах ринкових методів господарювання.
Стежу за виконанням проектними та будівельними організаціями договірних зобов'язань, у необхідних випадках подаю санкції, передбачені договорами, не допускаю застосування будівельних матеріалів, деталей та виробів, які здорожують будівництво та не відповідають стандартам і технічним умовам. Погоджую з органами, які здійснюють технічний нагляд, питання, пов'язані з установленням, випробуванням та реєстрацією устаткування на будівельних майданчиках. Разом з підрядними організаціями проводжу роботу із здавання, приймання та введення в експлуатацію об'єктів, закінчених будівництвом. Знаю і виконую вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуюсь норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Заступник директора з виробництва

с 04.2017 по 06.2017 (2 месяца)
ТОВ «Віндор», Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організовував роботу і ефективну взаємодію всіх структурних підрозділів, цехів та виробничих одиниць, для підвищення рентабельність фірми. Вирішував питання, що стосуються фінансово-економічної та виробничо-господарської діяльності фірми. Доручав ведення окремих напрямків діяльності іншим посадовим особам - керівникам виробничих одиниць і філій підприємств, а також функціональних і виробничих підрозділів. Контролював роботу всіх структурних підрозділів фірми.
Проводив роботи з удосконалення планування економічних і фінансових показників діяльності підприємства, по створенню й поліпшенню нормативів трудових витрат, витрачання товарно-матеріальних цінностей і використання виробничих потужностей. Здійснював контроль за порядком обліку надходження і витрачанням коштів, використанням матеріальних цінностей. Забезпечував контроль за ходом дотриманням фінансової дисципліни.

Провідний інженер

с 08.2016 по 04.2017 (8 месяцев)
«ПП Автомагістраль», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керування проведенням лабораторних аналізів, випробування та інші види досліджень сировини, матеріалів, конструкцій і готової продукції для визначення відповідності чинним технічним умовам і стандартам.
Брав участь у розробленні технологічних процесів і дослідженні їх під час освоєння, розробленні і впровадженні стандартів і технічних умов на сировину,матеріали, що використовуються на виробництві, а також у встановленні прогресивних норм їх витрат.
Досліджував причини браку на виробництві, брав участь у розробленні пропозицій щодо його запобігання й усунення. Розроблював заходи щодо комплексного використання сировини, заміни дефіцитних матеріалів і вишукував способи утилізації відходів виробництва. Стежив за правильною експлуатацією лабораторного устаткування і своєчасним передаванням його на періодичну державну повірку.

Начальник лабораторії з контролю виробництва

с 04.2015 по 08.2016 (1 год 4 месяца)
ДП „Київське обласне дорожнє управління”, Київ (Обслуговування автошляхів)

Обов’язки: проведення методичних та інструктивних занять з питань якості будівництва з робітниками й виробничим персоналом будівельної організації та її підрозділів; здійснення контролю за станом лабораторного устаткування та робочих місць співробітників лабораторії; слідкування за відповідністю конструкцій, деталей та матеріалів, що надходять від постачальників, діючим стандартам і технічним вимогам; розроблення заходів щодо оснащення будівельної лабораторії необхідним устаткуванням, впровадження в практику лабораторної роботи досягнень вітчизняної та зарубіжної науки та техніки; забезпечення безпосередньо на об’єктах контролю за зберіганням матеріалів, конструкцій та виробів, їх транспортуванням і розвантаженням; підтримання зв’язку з науково-дослідними організаціями з питань підвищення якості будівництва; забезпечення контролю якості будівельно-монтажних робіт та будівельних матеріалів, конструкцій і виробів, що надходять на об’єкти; організування контролю за якістю будівельних матеріалів, конструкцій, деталей, що випускаються підсобними виробництвами й підприємствами.

Інженер ІІ кат.

с 05.2012 по 02.2014 (1 год 9 месяцев)
ДП „Київське обласне дорожнє управління”, Київ (Обслуговування автошляхів)

Обов’язки: забезпечення виконання завдань з підвищення якості випущеної продукції, виконуваних робіт (послуг), здійснення контролю за діяльністю підрозділів підприємства щодо забезпечення відповідності продукції, робіт (послуг) сучасному рівню розвитку науки і техніки, вимогам споживачів на внутрішньому ринку; аналіз інформації отриманої на різних етапах виробництва продукції; вивчення причин погіршення якості продукції (робіт, послуг), браку, участь у розробці та впровадженні заходів щодо їх усунення; розгляд і аналіз претензії щодо якості продукції, послуг, підготування висновків і ведення листування за результатами їх розгляду; підготовлення висновків про відповідність якості сировини, яка надходить на підприємство, а також оформлення документів для пред'явлення претензій постачальникам; вивчення передового вітчизняного і зарубіжного досвіду з розробки та впровадження систем управління якістю.

Інженер ІІІ кат

с 10.2011 по 05.2012 (7 месяцев)
«Київсоюзшляхпроект»., Київ (Розробка проектів)

Обов’язки: передпроектне обстеження об'єктів, аналіз вихідних даних і технічних умов для проектування; перевірка і контроль документації на відповідність якості проектних рішень і діючих норм проектування; аналіз, формування висновків, складання технічних завдань, технічних звітів і пропозицій щодо оптимізації проектних рішень; підготовка комплекту проектної документації до проходження регламенту та експертизи.

Образование

Національний транспортний університет

Дорожньо-будівельній факультет, Київ
Высшее, с 2007 по 2012 (4 года 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Office AutoCAD DOS

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Іменна стипендія Київського міського голови в 2010 році.
Подяка за успіхи у навчанні, науковій роботі, громадській діяльності в 2010 році.
Почесна грамота «Печерської районної у місті Києві державної адміністрації» в 2009 році.
Голова Ради студентського самоврядування Дорожньо-будівельного факультету з 09.2008 – 05.2012.
Староста гуртожитку.
Рік народження 17. 02. 1990, одружений, діти - донька , відповідальний, згубних звичок немає, комунікабельний, швидко освоюю нову інформацію, стресостійкість .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты