Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 августа 2023 PRO

Тарас

Шеф-повар, 90 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Другие страны
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 10.2022 по наст. время (1 год 7 месяцев)
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, Novi Vinodolski (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 05.2019 по 10.2022 (3 года 5 месяцев)
компанія «IOneGame», Киев (IT)

Шеф-повар

с 12.2018 по 04.2019 (4 месяца)
Ресторан Zveju Užega, Шяуляй Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 09.2018 по 12.2018 (3 месяца)
Da Heng, Місто Шицзячжуан, провінція Хебей, Країна Китай (інвестиційна компанія da heng)

Відкриття ресторану з європейською кухнею.
Навчання персоналу (іноземних колег).
Підбір обладнання.
Підбір і закупка продуктів.

Шеф-повар

с 01.2018 по 09.2018 (8 месяцев)
Ресторан ”Одуван”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 03.2017 по 11.2017 (8 месяцев)
Кафе "NOIR", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 05.2016 по 03.2017 (10 месяцев)
Гастро-паб «Тесла», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 04.2015 по 05.2016 (1 год 1 месяц)
Ресторан "Санахант", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар Універсал

с 11.2013 по 02.2015 (1 год 3 месяца)
Ресторан "SAUVAGE", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

с 09.2009 по 02.2013 (3 года 5 месяцев)
Ресторан "Велюр", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

с 10.2007 по 09.2009 (1 год 11 месяцев)
Ресторан "Липский Особняк ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Київський Національнио Торгівельно-Економічний Університет

Факультет готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Высшее, с 2009 по 2013 (3 года 9 месяцев)

Спеціальність: Харчові технології та інженерія
Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві

Рекомендации

  • Zygimantas Galdikas

    Zygimantas Galdikas

    General manager, gastro pub Cock Tavern

    Контактные данные скрыты
  • Олександр Головачов

    Олександр Головачов

    Шеф-повар, ресторану «HARVEST

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Instagram: chef_xto (Chef Taras)
Бажання стати поваром виникло ще в юності, саме тому, по закінченні школи вступив до ВКУ. Отримавши диплом кваліфікованого робітника (кухара 5-го розряду), продовжив розвиватись в цьому напрямку. Вступив на заочну форму навчання до КНТЕУ, одночасно працюючи в ресторанах Києва, де отримав досвід роботи в готельно-ресторанному бізнесі не лише як повар. Працюючи в різних ресторанах, накопичив багаж знань різних стилів європейської, французької та італійської кухні.

Позитивні якості: комунікабельний, стресостійкий, відповідальний, витривалий та пунктуальний, без шкідливих звичок.

Хоббі: змішані стилі єдиноборств. Турнір з фрі-файту 2009р. м.Київ – І місце. Турнір з MMA 2014р м.Київ – III місце.

Похожие кандидаты

Шеф-кухар
Киев

Су-шеф
20000 грн, Киев

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Киев, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Шеф-повар, сушеф
45000 грн, Киев

Шеф-кухар
Киев

Шеф-повар
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: