Тарас
Шеф-повар, 90 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город проживания:
- Другие страны
- Готов работать:
- Киев, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3021113
Опыт работы
Шеф-повар
с 10.2022 по наст. время
(1 год 7 месяцев)
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, Novi Vinodolski (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 05.2019 по 10.2022
(3 года 5 месяцев)
компанія «IOneGame», Киев (IT)
Шеф-повар
с 12.2018 по 04.2019
(4 месяца)
Ресторан Zveju Užega, Шяуляй Литва (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 09.2018 по 12.2018
(3 месяца)
Da Heng, Місто Шицзячжуан, провінція Хебей, Країна Китай (інвестиційна компанія da heng)
Відкриття ресторану з європейською кухнею.
Навчання персоналу (іноземних колег).
Підбір обладнання.
Підбір і закупка продуктів.
Шеф-повар
с 01.2018 по 09.2018
(8 месяцев)
Ресторан ”Одуван”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 03.2017 по 11.2017
(8 месяцев)
Кафе "NOIR", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 05.2016 по 03.2017
(10 месяцев)
Гастро-паб «Тесла», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 04.2015 по 05.2016
(1 год 1 месяц)
Ресторан "Санахант", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар Універсал
с 11.2013 по 02.2015
(1 год 3 месяца)
Ресторан "SAUVAGE", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар
с 09.2009 по 02.2013
(3 года 5 месяцев)
Ресторан "Велюр", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар
с 10.2007 по 09.2009
(1 год 11 месяцев)
Ресторан "Липский Особняк ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Київський Національнио Торгівельно-Економічний Університет
Факультет готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Высшее, с 2009 по 2013 (3 года 9 месяцев)
Спеціальність: Харчові технології та інженерія
Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві
Рекомендации
-
Zygimantas Galdikas
General manager, gastro pub Cock Tavern
Контактные данные скрыты -
Олександр Головачов
Шеф-повар, ресторану «HARVEST
Контактные данные скрыты
Дополнительная информация
Instagram: chef_xto (Chef Taras)
Бажання стати поваром виникло ще в юності, саме тому, по закінченні школи вступив до ВКУ. Отримавши диплом кваліфікованого робітника (кухара 5-го розряду), продовжив розвиватись в цьому напрямку. Вступив на заочну форму навчання до КНТЕУ, одночасно працюючи в ресторанах Києва, де отримав досвід роботи в готельно-ресторанному бізнесі не лише як повар. Працюючи в різних ресторанах, накопичив багаж знань різних стилів європейської, французької та італійської кухні.
Позитивні якості: комунікабельний, стресостійкий, відповідальний, витривалий та пунктуальний, без шкідливих звичок.
Хоббі: змішані стилі єдиноборств. Турнір з фрі-файту 2009р. м.Київ – І місце. Турнір з MMA 2014р м.Київ – III місце.
Похожие кандидаты
Шеф-кухар
Киев
Су-шеф
20000 грн, Киев
Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Киев, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов
Шеф-повар, сушеф
45000 грн, Киев
Шеф-кухар
Киев
Шеф-повар
Киев