Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 сентября 2015 PRO

Лариса

Начальник виробничо-технологічної лабораорії, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Белогорье
Готов работать:
Белогорье, Киев, Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник виробничо-технологічної лабораторії.

с 12.2012 по 11.2014 (1 год 11 месяцев)
Філія ПрАТ «Зернопродук МХП» «Ямпільський елеватор», смт. Ямпіль, Хмельницька обл. (Приймання, зберігання та відвантаження зернових та олійних культур)

Організація та введення в дію виробничо-технологічної лабораторії. Облаштування лабораторії, придбання та розташування лабораторного обладнання згідно норм і зручності експлуатації персоналом лабораторії. Підбір та навчання персоналу. Контроль якості вхідного - вихідного зерна, контроль очистки, сушки, відвантаження в порти. Робота по договорах з контрагентами, контроль за фінансовими потоками, ведення переговорів, работа з документацією ( рахунки, накладні, доручення, акти і т.д.), знання ПК (Пакет Microsoft Office, интернет).

Начальник відділу маркетингу. Начальник відділу нерухомості та експлуатації транспортних засобів

с 12.2005 по 06.2010 (4 года 6 месяцев)
Дочірне підприємство "Укрмонолітспецбуд" ДАТ Будівельна компанія "Укрбуд", Київ (Будівництво, здача в оренду приміщень та транспортних засобів. Продаж будівельних матеріалів (ЖБВ) та металопрокату.)

Заключення та ведення договорів з контрагентами, аналіз, контроль за фінансовими потоками, підготовка проектів, розширення клієнтської бази, логістика, транспортування і т.д..

Образование

Одеська державна академія харчових технологій

Зберігання та переробка зерна. Технолог зернопереробної промисловості., Одеса
Неоконченное высшее, с 1998 по 2001 (2 года 9 месяцев)

Дана спеціальність надає можливість працювати: лаборантом-технологом, начальником виробничо-технологічної лабораторії, техніком-технологом на елеваторах, мукомельних заводах, комбікормових заводах, крупозаводах.

Дополнительная информация


Знання мов: українська, російська, німецька (початковий рівень)
Навички роботи з ПК: Windows, MS Office, Internet.
Особисті якості: пунктуальна, дисциплінована, комунікабельна, відповідальна, ініціативна, працьовита, чесна, порядна, виконавча, хороший організатор, здатна приймати рішення, вимоглива до себе та інших.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты