Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олександр

Шеф-кухар

Рассматривает должности:
Шеф-кухар, Бренд-шеф
Вид занятости:
полная
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд-шеф

с 02.2024 по 02.2025 (1 год)
Багато лосося, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- оновлення меню;
- розробка навчань для підвищення кваліфікації кухарів;
- складання собівартості, розрахунок кбжу;
- впровадження LEAN-Кайдзен;
- розбір та аналітика переобліків;
- оптимізація та уніфікація меню з ціллю підвищення продуктивності виробництва.

Шеф-повар

с 10.2023 по 01.2024 (3 месяца)
Пивна ресторація Dzhan Beer, Кременчук (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота
- оновлення меню
- ведення єдиних стандартів
- підвищення кваліфікації персоналу
- робота з іспанським та аргентинським грилями

Бренд-шеф

с 04.2023 по 10.2023 (6 месяцев)
ЇшFish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- перезапуск усього меню на старій локації
- запуск нового об’єкту
- впровадження єдиних стандартів

Шеф-кухар/бренд-шеф

с 05.2021 по 03.2023 (1 год 10 месяцев)
Avalon project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар - ресторани Art Normal, Ghost.
Бренд-шеф- Дніпровська Рів’єра.
- оновлення меню
- запуск банкетного меню
- упраління великими банкетами

Шеф-повар

с 05.2020 по 05.2021 (1 год)
Bulldozer group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Fish Fetish

- запуск ресторану з нуля
- налаштування усіх процесів кухні
- розробка технологічних карт

Шеф-повар

с 06.2018 по 06.2020 (2 года)
GastroFamily, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Bessarabia

Шеф-повар

с 07.2017 по 07.2018 (1 год)
FM Group «Tarantino family» Ресторан Тарантино, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Руккола

Шеф-повар

с 05.2015 по 09.2017 (2 года 4 месяца)
FM Group «Tarantino family», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Tarantino русановка

Шеф-повар

с 10.2014 по 05.2015 (7 месяцев)
FM Group «Tarantino family» Ресторан Тарантно, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 05.2014 по 09.2014 (4 месяца)
City Beach Club, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

с 12.2013 по 05.2014 (5 месяцев)
Ресторан "Бриз", Светловодск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего цеха

с 09.2013 по 12.2013 (3 месяца)
Ресторан "Феллини", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

с 05.2013 по 05.2014 (1 год)
Ресторан "Паприка", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар горячего цеха

с 07.2012 по 09.2013 (1 год 2 месяца)
ресторан "капо ди монте", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Светловодский политехнический колледж Кировоградского национального технического университета

Повар, Светловодск
Среднее специальное, с 2012 по 2013 (6 месяцев)

Знания и навыки

  • Високе знання кухонь світу
  • Робота з постачальниками
  • Розробка технологічних карт
  • Розробка меню
  • Запуск ресторанів
  • Управління персоналом
  • Розбір та аналітика переобліків
  • Уніфікація та оптимізація меню
  • налаштування ефективності процесів
  • Впровадження LEAN
  • Здатність до навчання

Дополнительная информация

Високе знання європейської кухні, є досвід проведення майстре-класів з провідними шеф-кухарями Європи.
Знаюсь на усіх процесах кухні, швидко налагоджую роботу кухні.
Маю досвід розробки повноцінного меню з нуля для нових закладів.
Работа с постачальниками.
Розробка тех.карт.
Підбір персоналу та його навчання.

Іншою детальною інформацією буду радий поділитись на співбесіді.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: