Ірина
Керуючий рестораном, операційний директор
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 37 лет
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3056729
Опыт работы
Керуючий рестораном
с 05.2023 по 10.2023
(5 месяцев)
Пляжний комплекс Калетон, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий рестораном
с 10.2019 по 02.2022
(2 года 4 месяца)
Salieri, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль та дотримання стандартів усіх підрозділів.
Операційний менеджмент.
Формування планового бюджету, формування звітів та моніторинг (P&L продажу)
Складання штатного розкладу, кадрове планування.
Контроль та дотримання стандартів обслуговування гостей.
Контроль роботи всіх підрозділів (зал, бар, кухня, кондитерський цех, каса, кальян, морозиво)
Робота із зовнішніми контрагентами (контролюючі органи, партнери, постачальники)
Аналіз роботи підприємства.
Залучення нових гостей.
Проведення планових/позапланових аудитів роботи всіх підрозділів підприємства.
Генеральний керуючий, СЕО
с 04.2018 по 10.2019
(1 год 6 месяцев)
Ресторан"Хаджибей",ресторан "Братья Гриль",Кафе «Крим», ресторан «Море Гриль», Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск ресторанів з «0», підбір та навчання персоналу всіх підрозділів.
Участь у підборі та закупівлі обладнання, формування цінової політики.
Контроль та дотримання стандартів усіх підрозділів.
Операційний менеджмент.
Складання та контроль планового бюджету, формування звітів та моніторинг, P&L .
Складання та нарахування штатного розкладу.
Контроль та дотримання стандартів обслуговування гостей.
Контролює роботу всіх підрозділів.
Робота із зовнішніми контрагентами (контролюю
органи, партнери, постачальники)
Аналіз роботи підприємства.
Складання маркетингових, рекламних та розважальних програм.
Залучення нових гостей.
Мотиваційні програми для персоналу зі збільшення продажів, спілкування з гостями.
Керуючий комплексом,СЕО
с 04.2016 по 04.2018
(2 года)
Комплекс «Salieri» «Bunin» «12 Coffee&Croissants», Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль та дотримання стандартів усіх підрозділів.
Запуск закладу з «0»
Побудова командної роботи в ресторані та кав'ярні
Операційний менеджмент.
Складання планового бюджету, формування звітів та моніторинг (P&L продажу)
Складання штатного розкладу, кадрове планування.
Контроль та дотримання стандартів обслуговування гостей.
Контроль роботи всіх підрозділів (зал, бар, кухня, кондитерський цех, каса, кальян)
Робота із зовнішніми контрагентами (контролюючі органи, партнери, постачальники)
Аналіз роботи підприємства
Залучення нових гостей
Проведення планових/позапланових аудитів роботи всіх підрозділів підприємства.
Керуючий рестораном
с 04.2014 по 12.2014
(8 месяцев)
Отель волна, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- формування та навчання команди закладу
- організація, планування та координація діяльності закладу
- взаємодія з органами управління, які контролюють інстанціями
- фінансове планування та звітність
- контроль роботи всіх підрозділів закладу
- розробка та впровадження стандартів, правил та норм
- оптимізація робочих процесів та інше
Керуючий рестораном
с 05.2013 по 04.2014
(11 месяцев)
Ресторан "Assedo", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- відкриття ресторану з нуля
- формування та навчання команди
- організація, планування та координація діяльності даного підприємства
- взаємодія з органами управління, які контролюють інстанціями
- фінансове та бюджетне планування та звітність
- розробка та впровадження стандартів, правил та норм ресторану з урахуванням специфіки даного підприємства
Образование
ОНАХТ
Гостинично-ресторанный бизнес, Одесса
Высшее, с 2010 по 2016 (6 лет)
Магистр
Дополнительное образование и сертификаты
FEDORIV Marketing Agency
2018-2019
Дополнительная информация
МОВИ: Українська; Румунська, Англійська А1, Російська.
ПК: впевнений користувач, програми: Bitrix 24, MS Word, MS Excel, BarBoss, Iiko, r kipper.
ПРО СЕБЕ: аналітичний склад розуму, швидко освоюю суміжні та нові напрямки діяльності, творчий підхід до роботи; відповідальність, терпіння, інтуїція, пунктуальність, комунікабельність, вміння володіти собою, цілеспрямованість, оптимізм, старанність, енергійність, порядність, вихованість, наявність лідерських якостей.
Похожие кандидаты
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Одесса, Днепр
,
еще 8 городов
Руководитель отдела снабжения, директор, заместитель директора, начальник
45000 грн, Одесса
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Одесса, Киев
,
еще 2 города
Генеральний, виконавчий, операційний директор (CEO, COO)
Одесса, Днепр
,
еще 4 города
Chief Operating Officer, COO, co-CEO, International Trade Director
Одесса, Удаленно
Директор, управитель, CEO, COO
Одесса, Киев
,
еще 2 города