Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 сентября 2023

Роман

Руководитель, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Тел. (50) 828-30-35
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
м. Київ

Здрилюк Роман Сергійович
Рік народження: 1979
МетаПосада: керівник департаменту взаємодії з операторами телекомунікацій, керівник департаменту по роботі з корпоративними клієнтами.
Освіта1986–1996 Хоцьківська середня школа, Київська область – з медаллю
1996–2001 Українська державна академія зв’язку ім. Попова, м. Одеса, з відзнакою
•Факультет:
Інформаційні мережі (Автоматичний електрозв’язок);
•Спеціальність:
Інженер телекомунікацій.

Досвід роботи, результати, що було досягнутоГрудень 2014 – теперішній час : Департамент міжоператорських продажів Дирекція корпоративних відносин ПАТ «Укртелеком»
Керівник групи взаємодії з національними операторами
•Забезпечення технологічної та комерційної взаємодії з 300 операторами телекомунікацій, договірні відносини з якими оформленні та супроводжуються відділом.
•Формування плану бюджету по національному трафіку на підставі існуючих трендів, запланованих до укладання нових угод та можливих ліквідацій взаємоз’єднань.
•Забезпечення виконання затвердженого плану доходів/витрат по відділу, підготовка аналітичних матеріалів та відповідних звітів.
•Зміна істотних умов надання телекомунікаційних послуг за договорами з операторами послуг Аудіотекс (перехід на модель розрахунків від зібраних коштів, раніше було від нарахованих доходів, зміна тарифікованої одиниці на 1 секунду замість 12-ти) (реалізовано).
•Централізація договорів з національними операторами на надання інформаційно-довідкових послуг, які були оформлені з регіональними філіями товариства (реалізовано).
• Зміна істотних умов надання телекомунікаційних послуг за договорами взаємоз’єднання телекомунікаційних мереж з операторами місцевого телефонного зв’язку (перехід на розрахунки за ініційований міжнародний трафік з фіксованого платежу на роботу по прайсам) (реалізовано).
•Впровадження недільної звітності щодо поточного балансу платежів з ТОП-10 національними операторами у розрізі наданих/отриманих телекомунікаційних послуг (реалізовано).
•Підготовка пропозицій щодо оптимізації ємності взаємоз’єднань з національними операторами з метою раціонального використання технологічних ресурсів товариства.
•Реалізація організаційно-технічних заходів щодо погашення національними операторами дебіторської заборгованості за договорами.
Серпень 2012 – грудень 2014 : Філія централізованого продажу послуг ПАТ «Укртелеком»
Заступник начальника відділу взаємодії з національними операторами
Квітень 2009 – липень 2012: Філія централізованого продажу послуг ПАТ «Укртелеком»

Начальник відділу технологічної взаємодії з операторами телекомунікацій
Грудень 2007 – березень 2009: Апарат управління ВАТ «Укртелеком»

Заступник начальника відділу технологічної взаємодії з операторами телекомунікацій

Квітень 2006 – грудень 2007: Апарат управління ВАТ «Укртелеком»
Провідний інженер відділу технологічної взаємодії з операторами телекомунікацій

Липень 2001 – квітень 2006: Донецька філія ВАТ «Укртелеком»
Інженер 2 кат., інженер 1 кат., провідний інженер відділу планування та розвитку мереж

•Підготовка бізнес-плану розвитку та модернізації телекомунікаційної мережі філії.
•Розробка нових проектів (вивчення цільового ринку; планування обсягів продажу, собівартості, прибутку, рентабельності; розробка планів маркетингових заходів, тощо).
•Супроводження будівництва об’єктів Титульного списку капітального будівництва філії (погодження вихідних даних на поставку обладнання, розгляд проектної документації та проведення комплексної державної експертизи).

Володіння мовами та ПК

Досконало володію програмами пакету MS Office.
Мови: українська, російська - досконало,
Англійська – читання, переклад із словником

Додаткове навчання

Брав участь у навчальній програмі «Регулювання у сфері електронного зв’язку», якабула організована НКРЗІ спільно з Європейським банком реконструкції та розвитку
Закінчив курси підвищення кваліфікації: «Сучасні безпроводові мережі (технології CDMA, 3G, Wi-Fi та Wi-Max)», «Побудова систем радіодоступу та мобільного зв’язку», «Широкосмугові цифрові мережі на основі технології ATM».
Особисті якості
Працьовитість, цілеспрямованість, схильність до аналітичної роботи, комунікабельність, маю водійські права категорії «В».

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты