Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 августа 2022

Ганна

Управляющий рестораном

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Досвід роботи: у місті Харків

15.03.20 - до початку війни — Операційний директор компанії «Мясоедов»/ Craft pizza&pasta, відкриття ресторану «Мясоедов», відкриття Craft pizza&pasta – фаст-фуд точка, розвиток проекту кейтеринг «Мясоедов», запуск та розвиток доставки за двома проектами
Обо'язки: Управління та контроль успішної роботи ресторану,
дотримання стандартів якості роботи та сервісу;
Розробка та організація заходів, спрямованих на розвиток ресторану, підвищення його рентабельності, просування послуг, залучення гостей.

04.03.17 – по наст. Час – бізнес-тренер з навчання персоналу (офіціантів, барменів, адміністраторів), працюємо над збільшенням продажів, конфлікти, комунікації, чудовий сервіс. Навчання власників, які керують у ресторанному бізнесі – від запуску до успішного та прибуткового розвитку закладу.
Тренінги для тур операторів, Тренінги для медичних центрів по сервісу

01.11.18 – 03.09.19 керуючий розважальним центром Боулінг 24

10.09.17 – 30.04.18 – запуск фаст-фуду «Каша Маслом»
навчання персоналу, інжиніринг меню та карти бару, організація та запуск відкриття закладу

11.07.16 – 14.08.17 – керуюча coffee&bar some like it hot
Обов'язки: Керівництво та організація всіх підрозділів ресторану;
забезпечення виконання основних фінансових показників ресторану;
розробка та організація заходів, що сприяють розвитку ресторану;
взаємодія з контрольними органами та перевіряючими інстанціями;
вирішення адміністративно-організаційних питань, пов'язаних з функціонуванням ресторанів; організація роботи з постачальниками; управління персоналом ресторану: набір, навчання, проведення тренінгів, оформлення; надання звітності за діяльністю ресторану власникам.

10.10.15 – 04.07.16 – заступник топ-менеджера в компанії «Testovgroup», (Пирогова Тестов, Львівська майстерня шоколаду, Пластилінова ворона)
Обов'язки: Впровадження мотиваційної системи, використання командного способу роботи, робота на результат і досягнення цілей, планування та бюджетування підприємства, ведення форм звітності, управлінський облік. Запуск нового проекту "Пластилінова ворона".

01.11.14- 12.09.15 - Менеджер у мережі ресторанів "Барбарис"
Обов'язки: Організація та контроль роботи всіх ділянок підрозділів ресторану. Контроль за дотриманням стандартів обслуговування та якості. Вирішення адміністративно – організаційних питань. Бюджетування, планування. Ведення звітності.

23.09.13 - 30.10.2014 - Старший менеджер мережі ресторанів «Якіторія» та «Мафія»
Обов'язки: управління та розвиток ресторану, забезпечення атмосфери гостинності, оперативна робота з показниками продажу та товарних залишків, забезпечення ефективності роботи лінійного персоналу, виконання планів продажу.

02.06.07. -30.04.09 Керуючої у мережі ресторанів швидкого обслуговування «Здоровенькі були» у закладі «Кнопка».

Обов'язки Керуючого
Відповідальність за функціонування ресторану на встановлених стандартах якості роботи за використання встановлених технологій. Організація та підтримка атмосфери, що сприяє відвідуванню ресторану.
Стратегічна завдання – збільшення прибутку ресторану за мінімізації витрат. Контроль за роботою структурного підрозділу, аналітична робота зі звітними документами, оцінка ефективності поточної діяльності, корекція ситуації, спілкування із зовнішніми структурами. Складалася у групі технологів мережі.

20.08.06 -01.06.07 Завідувачем виробництва у мережі ресторанів швидкого харчування «Здоровенькі були» у закладі «Кнопка».
Обов'язки Зав. виробництвом
Відповідати за функціонування кухні ресторану за встановленими стандартами якості роботи при використанні встановлених технологій.
Стратегічна завдання – збільшення прибутку кухні за мінімізації витрат. Контроль за витратою товару відповідно до реалізованих страв. Вступ
супровідної та звітної документації про рух та реалізацію товару.


Додаткова інформація:
Досвід розробки та впровадження стандартизації у закладах. Систематизація процесів. Організація, мотивація та контроль роботи персоналу, ведення та контроль роботи з постачальниками, організація проведення внутрішніх ревізій та інвентаризації у ресторані, знання системи безпеки HACCP, ведення обліку матеріальних цінностей, володіння комп'ютером, знання касової дисципліни. Розвиток закладу, організацією та проведення ряду різних заходів. Закінчила школу менеджерів «Абіс», тренінги з Мусатова, була учасником InRestWinterFest'2016,2017, ремаркетинг 21.04.16. Я є засновником та організатором 5-ти масштабних заходів у Харкові для менеджерів ресторанного бізнесу «Ресторан на всі 100%». Постійно навчаюсь та розвиваюся, відвідую різні заходи, пов'язані з ресторанним бізнесом.
Посилання на мій Фейсбук [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Особисті якості: Лідерські якості, цілеспрямованість, стресостійкість, енергійність, пунктуальність, комунікабельність, готовність відповідати; вимогливість до себе та підлеглих. У всіх життєвих ситуаціях керуюся принципом – «Неможливе вимагає трохи більше зусиль…»

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: