Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 августа 2022

Ганна

Менеджер по обучению и развитию персонала

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

04.03.17 – по наст. Час – бізнес-тренер з навчання персоналу (офіціантів, барменів, адміністраторів), працюємо над збільшенням продажів, конфлікти, комунікації, чудовий сервіс. Навчання власників, які керують у ресторанному бізнесі – від запуску до успішного та прибуткового розвитку закладу.
Тренінги для операторів.
Тренінги для медичних центрів з сервісу

з 2007 - по наст. час займала керівні посади управління та розвиток ресторанної сфери у м. Харків

Додаткова інформація:
Досвід розробки та впровадження стандартизації у закладах. Систематизація процесів. Організація, мотивація та контроль роботи персоналу, ведення та контроль роботи з постачальниками, організація проведення внутрішніх ревізій та інвентаризації у ресторані, знання системи безпеки HACCP, ведення обліку матеріальних цінностей, володіння комп'ютером, знання касової дисципліни. Розвиток закладу, організацією та проведення ряду різних заходів. Закінчила школу менеджерів «Абіс», тренінги з Мусатова, була учасником InRestWinterFest'2016,2017, ремаркетинг 21.04.16. Я є засновником та організатором 5-ти масштабних заходів у Харкові для менеджерів ресторанного бізнесу «Ресторан на всі 100%». Постійно навчаюсь та розвиваюся, відвідую різні заходи, пов'язані з ресторанним бізнесом.
Посилання на мій Фейсбук [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Особисті якості: Лідерські якості, цілеспрямованість, стресостійкість, енергійність, пунктуальність, комунікабельність, готовність відповідати; вимогливість до себе та підлеглих. У всіх життєвих ситуаціях керуюся принципом – «Неможливе вимагає трохи більше зусиль…»

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: