Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 мая 2023 PRO

Анна

Помічник керівника, бухгалтера, адміністратор, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Гостомель
Готов работать:
Ирпень

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спецiалiст вiддiлу призначення пенсiй та перерахункiв спецпенсiй; Заступник начальника вiддiлу виконання бюджету та контролю за використанням коштiв - головного бухгалтера; Головний спеціаліст відділу аудиту відповідності та фінансового аудиту

с 08.2008 по наст. время (15 лет 9 месяцев)
Управлiння Пенсiйного фонду України в Деснянському районi м. Києва; Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Київ (Транспорт, логістика)

Спілкування з різними соціальними верствами населення, оформлення документів для призначення та перерахунків пенсій, нараховування пенсій; ведення бюджетної бухгалтерії (оформлення меморіальних ордерів № 2 "Накопичувальна відомість руху грошових коштів загального фонду", № 4 "Накопичувальна відомість за розрахунками з іншими дебіторами", № 6 "Накопичувальна відомість за розрахунками з іншими кредиторами", № 8 "Накопичувальна відомість за розрахунками з підзвітними особами".); проектування та складання бюджету для управління в сфері пенсійного забезпечення; перевірка документів в правельності ведення бюджетної бухгалтерії; застосування економічної класифікації видатків бюджету.

Образование

Національний Аграрний Університет України перейменовано в Національний університет біоресурсів і природокористування України

Економічний, бакалавр, магістр "Облік і аудит", Київ
Высшее, с 2003 по 2008 (5 лет)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office АСОПД/КОМТЕХ

Знание языков

Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: