Ірина
Керівник середньої ланки
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Житомир
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3160235
Опыт работы
Менеджер зі збуту
с 05.2021 по 12.2021
(7 месяцев)
ТОВ "СЕМ Екопак", Житомир (ЗЕД)
Прийняття та обробка замовлення, відправлення у виробництво;
Робота з договорами та їх складання;
Контроль дебіторської заборгованості.
Робота з програмами 1C
Менеджер із збуту
с 11.2020 по 03.2021
(4 месяца)
Eurogold, Житомир (Продаж, робота з клієнтами)
Клієнтська підтримка;
Прийняття та обробка замовлення, відправлення у виробництво;
Робота з договорами та їх складання;
Контроль дебіторської заборгованості.
Робота з програмами 1C, ERP, Microsoft office
Дополнительная информация
РЕЗЮМЕ
Грищук Ірина Василівна
Вік: 31
Місто проживання: Житомир
Сімейне положення: заміжня
Контактний телефон: [
e-mail: [
Посада: управляючий рестораном
Мета
Застосування свого професійного досвіду, навичок та знань на посаді управляючого рестораном.
Досвід роботи
Назва компанії: ресторан «Томос», Томос Кейтеринг, м. Житомир, Україна
Посада: управляючий рестораном, керівник проектів кейтерингу
Період роботи: з 2011 —
Обов’язки:
- Організація бенкету;
- Робота з замовниками;
- Підбір персоналу;
- Складання меню;
- Складання та облік калькуляційних карт (фудкост).
Назва компанії: ТОВ «Бюро Вин», м-н «Гуд Вайн» м. Київ, Україна
Посада: продавець-консультант відділ гастрономії
Період роботи: 2010 — 2011
Обов’язки:
- Консультація покупців;
- Оформлення вітрини;
- Прийом товару;
- Облік.
Назва компанії: «Альдемар» готель, Іракліон, о. Крит, Греція
Посада: хостес - офіціант
Період роботи: травень 2010— жовтень 2010
Обов’язки:
- Зустріч та розсадка гостей;
- Обслуговування столів;
- прийняття замовлень;
- подача страв та напоїв.
Освіта
Навчальний заклад: Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ, Україна
Ступінь: вища, магістр
Назва спеціальності: інженер-технолог харчової промисловості; ресторанна справа та сервіс
Період навчання: 2006 — 2011
Навчальний заклад: ліцей №25, м. Житомир, Україна
Ступінь: середня освіта
Вміння та навики
Знання ПК, програми 1С, Word, Exel, Power Point;
Знання закордонних мов: англійська вільно, французька середній рівень.
Додаткова інформація
Відповідальна, цілеспрямована, дисциплінована. Готова навчатись на розвиватись на посаді. Вміння працювати з колективом.
Водійські права категорія В
Практикуючий водій з 2013 р.
Закордонний паспорт.
09.06.2020
Похожие кандидаты
Керуючий, директор філії, регіональний керівник
Житомир, Киев, Львов
Начальник відділу, заступник директора, директор
Житомир, Днепр
,
еще 4 города
Керівник, директор філії, начальник відділення
20000 грн, Житомир
Руководитель среднего звена
Житомир
Директор, керівник філії, керуючий
Житомир
Специалист, менеджер, руководитель среднего звена
23000 грн, Житомир