Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 31 марта 2024 PRO

Наталя

Керуючий (кав'ярня, ресторан, паб, фітнес-клуб)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий фітнес клубу

с 03.2020 по 02.2022 (1 год 11 месяцев)
"ArtSport", Бахмут (Краса, фітнес, спорт)

Організація всього функціоналу фітнес клубу:
- Підбір персоналу;
- Контроль всіх робочих процесів (включаючи бухгалтерію);
- Взаємодія з держ. структурами;
- Введення держ. норм із закладу;
- Фінансовий контроль, розподіл (витрата, прихід);
- Закупівля (госп., інвентар);
- Розвиток, піар, реклама, запровадження новинок;
- Робота з програмним забезпеченням (Fitness Pro);
- Робота з таблицями формули (Excel, Word);
- Розробка РГК, складних таблиць із формулами;
- Внесення приходів, витрат, тех. карт у програму;
- Інвентаризація;

Керівник, Адміністратор. (самозайнятість)

с 09.2014 по 02.2020 (5 лет 5 месяцев)
ресторани, паби, Київ,Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

-Організація адміністративної роботи всього закладу.
- Запуск закладу із "0".
- Проектні роботи.
- Підбір персоналу.
- Навчання персоналу.
- Робота з постачальниками.
- Вільна робота в Word, Excel
(розробка таблиць + формули) РГК, зарплатні таблиці з
розрахунком за формулами);
- Касова дисципліна (інкасації);
- Робота з 1С (7,7; 8; 8,2);
- Інвентаризація;
- Спільна робота з бренд шефом з розробки меню;
- в
Внесення приходів, видатків, тех. карток у програму;

Керівник ресторану

с 07.2013 по 05.2014 (10 месяцев)
ресторан-таверна, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

-Забезпечення та підтримка ефективної та безперебійної роботи ресторану.
-Здійснення роботи з обслуговування гостей, створення для них комфортних умов.
-Консультація гостей з питань послуг, що надаються.
-Вирішення спірних питань з гостями за якістю обслуговування.
-Контроль процесу видачі страв (своєчасне приготування страв, вид та якість).
-Організація виїзного обслуговування, банкетів, дитячих свят та інших заходів.
-Робота з постачальниками, взаємодія з гос.органами (СЕС, Пожежна інспекція тощо).
-Інвентаризація. Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Забезпечення високого рівня обслуговування.
-Проведення робіт щодо підвищення кваліфікації офіціантів.
-Складання графіків виходу працівників.
-Організація розрахунку з гостями, контроль руху коштів (внесення вранці, контроль готівки в касі протягом дня, інкасація, зняття Z-звіту ввечері, заповнення КУРО.)
-1С 7.7 внутрішня бухгалтерія,
-Розробка меню (з шеф-кухарем), а також внесення технологічних карт в 1С;
-Розробка реклами.

Старший адміністратор

с 08.2012 по 06.2013 (10 месяцев)
готельно-ресторанний комплекс "Шахтар Плаза" 4*, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

-Здійснення роботи з обслуговування гостей, створення для них комфортних умов.
-Консультація гостей з питань послуг, що надаються.
-Розв'язання спірних питань з гостями за якістю обслуговування. -Складання графіків виходу на роботу адміністративної ланки, затвердження графіків всього персоналу.
-Організація розрахунку з гостями, контроль руху грошових коштів (внесення вранці, контроль готівки в касі протягом дня, інкасація, зняття Z-звіту ввечері, заповнення КУРО.) робота з R-keep.Інвентаризація.
-Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Забезпечення високого рівня обслуговування.
-Аудит підрозділів

Адміністратор ресторану шведської лінії

с 06.2008 по 08.2008 (2 месяца)
"Ореанда", Бердянськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Проектна робота (сезон)
-Організація безперебійної роботи шведської лінії, підвищення рівня обслуговування офіціантів,
-Інвентаризація.
-Організація та контроль роботи офіціантів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Контроль вітрин пропонованих страв, своєчасне поповнення.
-Контроль відвідування гостей за переліком.

Офіціант (VIP гості)

с 10.2007 по 12.2011 (4 года 2 месяца)
ресторан,казино "Остров Сокровищ", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

-Високе обслуговування VIP гостей:
-Виїзне обслуговування (корпоративи, футбольні матчі)
-Проведення весіль, ювілеїв, закритих вечірок, ділових зустрічей,
-Робота з R-keep

Адміністратор-товарознавець

с 05.2007 по 09.2007 (4 месяца)
ЧП" ЛеВиС",кафе, Маріуполь (Готельно-ресторанний бізнес)

-Робота з постачальниками, взаємодія з держ.органами (СЕС, Пожежна інспекція і т.п). з питань, що стосуються послуг.
-Вирішення спірних питань з гостями за якістю обслуговування.
-Контроль процесу видачі страв (своєчасне приготування страв, вид і якість)
-Проведення робіт з підвищення кваліфікації офіціантів.
-Складання графіків виходу на роботу. зняття Z-звіту ввечері, заповнення КУРО, ведення внутрішньої документації

Адміністратор ресторану

с 10.2006 по 05.2007 (7 месяцев)
готель "Одеса" 4*, р-н "Панорама", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

-Забезпечення та підтримка ефективної та безперебійної роботи ресторану.
-Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Здійснення роботи з обслуговування гостей, створення для них комфортних умов.
-Контроль процесу видачі страв (своєчасне приготування страв, вид та якість)
-Складання графіків виходу на роботу.
-Організація розрахунку з гостями, контроль руху грошових коштів (внесення вранці, контроль готівки в касі протягом дня, інкасація, зняття Z-звіту ввечері, заповнення КУРО, робота з R-keep.
-Організація та проведення банкетів, ділових зустрічей, кава-брейк, конференцій, виїзне обслуговування

Адміністратор ресторану

с 08.2006 по 10.2006 (2 месяца)
морський курорт "Ореанда", Бердянськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Забезпечення та підтримка ефективної та безперебійної роботи ресторану.
-Здійснення роботи з обслуговування гостей, створення для них комфортних умов.
-Консультація гостей з питань, що стосуються послуг, що надаються. якість)
-Проведення робіт щодо підвищення кваліфікації офіціантів.
-Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Складання графіків виходу на роботу. заповнення КУРО.) робота з R-keep, контроль проведення сніданків, обідів, вечерь

Старший офіціант нічного клубу, ресторану

с 10.2005 по 08.2006 (10 месяцев)
РК "Подмосковье", Подільск (Готельно-ресторанний бізнес)

-Забезпечення високого рівня обслуговування.
-Організація та контроль роботи офіціантів, обслуговування VIP гостей, створення для них комфортних умов.
-Консультація гостей з питань, що стосуються послуг, що надаються.
-Контроль процесу видачі страв, організація та проведення банкетів, весіль, дитячих свят та інших заходів, робота з R-keep, інвентаризації.

Адміністратор ресторану

с 01.2004 по 09.2005 (1 год 8 месяцев)
р-н "Русский Чай", Подільск (Готельно-ресторанний бізнес)

-Організація та проведення весіль, ювілеїв, дитячих свят, Д.Н. і тд,
-Забезпечення та підтримка ефективної та безперебійної роботи ресторану.
-Здійснення роботи з обслуговування гостей, створення для них комфортних умов.
-Вирішення спірних питань з гостями за якістю обслуговування. -Контроль процесу видачі страв (своєчасне приготування страв, вид та якість).
-Інвентаризація.
-Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Забезпечення високого рівня обслуговування.
-Робота з програмним забезпеченням для автоматизації роботи ресторану "Compas".
-Складання графіків виходу на роботу.
-Організація розрахунку з гостями, контроль руху коштів.
-Відкриття та закриття ресторану, робота з охоронною системою.

Офіціант ресторану

с 01.2003 по 01.2004 (1 год)
"Руский Чай", Росія,г. Подільск (Готельно-ресторанний бізнес)

-Якісне обслуговування гостей.
-Обслуговування банкетів, ділових зустрічей, весіль, консультація новинок та пропозицій ресторану, інвентаризація.
-Робота з програмним забезпеченням для автоматизації роботи ресторану "Compas".
-Підготовка залу до праці з ранку, та прибирання свого місця в кінці зміни.

Адміністратор-бармен кафе

с 10.2000 по 11.2002 (2 года 1 месяц)
"Харчевня", Подільск (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль якості обслуговування офіціантів.
-Складання графіків виходу на роботу.
-Організація розрахунку з гостями, контроль руху грошових коштів (внесення вранці, контроль готівки в касі протягом дня, інкасація, зняття Z-звіту ввечері, заповнення КУРО.
-Праці з постачальниками (заявки по бару та кухні).
-Вирішення спірних питань з гостями за якістю обслуговування.
-Контроль процесу видачі страв. Інвентаризація.
-Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.

Образование

№ 12

Кравець, Старобешево
Среднее специальное, с 1991 по 1993 (2 года)

Не працювала жодного дня за спеціальністю.

Дополнительное образование и сертификаты

Курси підвищення кваліфікації готельно-ресторанного бізнесу (Україна, м. Одеса)

Рік навчання: 2006 (6 місяців)

Курси (Росія), м.Москва, Менеджер-адміністратор ресторану

Рік закінчення: 1997 (1 рік)

" Професійна орієнтація, кар"єра. Працевлаштування"

2023р , (3 місяці)

Знания и навыки

MS Excel MS Word КОМПАС Fitness Pro Разробка сайтів Ведення документації Розробка дизайну візиток Фітнес Впевнений користувач ПК Первинна документація Складання фінансової звітності Здатність до навчання Інвентарізація Стресостійкість

Дополнительная информация

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
- Стресостійкість;
- Висока працездатність;
- Увага до деталей;
- Лідерські якості;
- Стриманість;
- Вміння та бажання працювати з людми;
- Бажання підвищувати кваліфікацію;
- Цілеспрямованість, комунікабельність, навчання.
- Прагнення набувати нові знання, застосовуючи вже набуті.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: