Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 декабря 2022 PRO

Наталія

Керівник відділення, відділу, заст. керівника, головний, провідний спеціаліст, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
53 года
Город проживания:
Марганец
Готов работать:
Марганец, Никополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний економіст підприємства

с 10.2011 по 01.2022 (10 лет 3 месяца)
Державне підприємство"Марганецьке лісове господарство", Марганец (Лісова промисловість, лісообробка)

Організація та вдосконалення економічної діяльності підприємства, спрямованої на підвищення продуктивності праці, ефективності та рентабельності виробництва, якості продукції. Управління та координація діяльності всіх підрозділів підприємства щодо складання планів економічного розвитку. Складання поточних планів за видами діяльності, складання річних фінансового плану та виробничо-фінансового плану підприємства. Контроль за ходом виконання планових завдань, проведення комплексного економічного аналізу та оцінки наслідків виробничо-господарської діяльності підприємства та його підрозділів.Формування ціни продукцію підприємства. Забезпечення правильності застосування тарифних ставок, норм виробітку, посадових окладів, кошторисно-штатної дисципліни, удосконалення форм та системи оплати праці та матеріального стимулювання. Розробка колективного договору. Складання кошторисів на бюджетне фінансування та контроль його виконання. Своєчасне подання звітів про результати економічної діяльності у відповідні органи. Організація та проведення публічних закупівель на підприємстві.

Провідний економіст Back-office

с 02.2010 по 10.2010 (8 месяцев)
Донецьке регіональне управління ПАТ КБ "Приватбанк", Донецьк (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на банківське обслуговування, зарахування всіх видів поповнень на карткові та поточні рахунки клієнтів, взаємодія з підприємствами та організаціями із зарплатних проектів, контроль та моніторинг залишків незарахованих коштів, просування всіх видів банківських продуктів (крос-продажу).

Керівник передпроцессингового центру/Зам.рук.Департаменту роздрібного обслуговування фіз.осіб

с 04.2007 по 02.2010 (2 года 10 месяцев)
Горлівська філія Приватбанку, Горлівка (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на банківське обслуговування, продаж банківських продуктів, організація центру, підбір та навчання персоналу, управління та координація роботи центру, контроль зарахувань усіх видів поповнень на рахунки клієнтів, взаємодію з підприємствами та організаціями із зарахування, відкриття картрахунків клієнтам.

Провідний менеджер з банківського обслуговування фізичних осіб

с 01.2004 по 04.2007 (3 года 3 месяца)
Горлівська філія Приватбанку, Горлівка (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на банківські продукти; координація роботи відділу з банківського обслуговування фіз. осіб: продаж банківських продуктів, відкриття та обслуговування зарплатних, пенсійних, соціальних, особистих карткових рахунків, оформлення та видача кредитних карток, оформлення депозитів фіз.осіб., грошові перекази; логістика карт, моніторинг овердрафтів, аналіз роботи відділу із залучення клієнтів та продажу послуг, залучення клієнтів на зарплатні проекти, іпотеку, авто в кредит, крос-продажу

Образование

Донецький національний університет

Економіка підприємства, Донецьк
Высшее, с 2001 по 2005 (4 года)

Горловский автотранспортный техникум

Бухгалтер, факультет бухгалтерского учета и анализа хозяйственной деятельности предприятий, Горлівка
Неоконченное высшее, с 1994 по 1997 (3 года)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Активна життєва позиція, досвід успішного продажу банківських продуктів, успішне та результативне управління економікою підприємства, гарні комунікативні навички.Особисті якості: відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, швидке навчання, активність

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: