Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2016

Любов

Завідувач виробництва, шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
59 лет
Город:
Трускавец

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник виробництва в ресторані «Теодора»

с 03.2012 по 02.2016 (3 года 11 месяцев)
ФОП Семеген (Апарт-готель "Шале-Грааль"), Трускавець (Лікувально-діагностичний оздоровчий комплекс)

Організація та управління виробничим процесом, робота з клієнтами, контроль якості продукції на всіх етапах виробництва, проведення інвентаризацій,складання меню та написання технологічних карток для ресторану по типу шведської лінії. Рішення адміністративних і господарських питань, забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, організація постачання продуктів харчування та матеріальних цінностей, прийняття та розподіл по дільницях.

Завідувач їдальні

с 09.2010 по 09.2011 (1 год)
Санаторій «Віктор» ПП «ВОТ», Трускавець (Сфера обслуговування)

Написання меню, вивчення літератури та створення нових технологічних карток. Голова бракеражної комісії по прийняттю якісних продуктів та випуску готових страв на шведську лінію.

Шеф-кухар

с 11.2008 по 08.2010 (1 год 9 месяцев)
Санаторій «Віктор» ПП «ВОТ», Трускавець (Сфера обслуговування)

Створення технологічних карток згідно меню, введення нового меню, голова бракеражної комісії по прийняттю якісних продуктів та випуску готових страв для споживачів. Організація бенкетів.

Завідувач виробництвом їдальні «Ді-Анна» та ресторану «Джамбо»

с 03.2008 по 08.2008 (5 месяцев)
ТзОВ «Геліос ЛТД», смт. Східниця (Готельно -ресторанний комплекс)

Розробка технологічних карт для їдальні «Ді-Анна» та ресторану «Джамбо». Співпраця з офіціантами, барменами та кухарями.

Заступник завідувача виробництвом громадського харчування

с 07.2006 по 02.2008 (1 год 7 месяцев)
ТзОВ «Ріксос-Прикарпаття», Трускавець (Діагностичний лікувально-реабілітаційний курортний комплекс)

Організація та управління виробничим процесом, вміння та навики всіх кулінарних процесів, робота з клієнтами, контроль якості продукції на всіх етапах виробництва,проведення інвентаризацій, рішення адміністративних і господарських питань, контроль за технологією та якістю приготування їжі,забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.

Завідувач виробництвом

с 06.2002 по 07.2006 (4 года 1 месяц)
ЗАТ «Трускавець-курорт» санаторій «Каштан», Трускавець (Сфера обслуговування)

Проведенні банкетів та фуршетних столів. Вивчала попит клієнтів по певних видах став, що давало можливість змінювати меню, згідно потреб клієнтів. Розробляла фірмові страви, та використовувала їх на виробництві.

Інженер-технолог громадського харчування

с 04.1999 по 06.2002 (3 года 2 месяца)
ЗАТ “Трускавець-курорт» санаторій «Каштан»., Трускавець (Сфера обслуговування)

Складання дієтичного та комерційного меню, розробка технологічних карт згідно меню, вивчення анкет по якості приготування страв та рекомендацій по деяких видах страв. Приймала участь у розробці нових страв та фірмових, проводила контрольні перевірки в приготуванні деяких видів страв, при заміні певного компоненту чи не відповідності втрат при холодній чи тепловій обробці.

Кухар

с 01.1985 по 04.1999 (14 лет 3 месяца)
Санаторій «Весна», Трускавець (Сфера обслуговування)

Розробка дієтичного меню та технологічних карт. Приготування страв та працювала бригадиром зміни (отримання продуктів харчування згідно меню) та організація роботи кухарів.

Офіціант

с 01.1984 по 12.1985 (1 год 11 месяцев)
Cанаторій «Весна», Трускавець (Сфера обслуговування)

Вивчення дієтичного меню і обслуговування клієнтів згідно попереднього меню-замовлення.

Образование

Київський Торгово-Економічний Інститут

Технологічний, Інженер-технолог громадського харчування, Київ
Высшее, с 1983 по 1989 (5 лет 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Підвищення кваліфікації до кухаря 6 розряду та майстра-кухаря

2002, 2 тижні

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Комп’ютерні навики (Microsoft Office), комунікабельність, відповідальність, вміння швидко вчитись, працювати на результат. Готовність до ненормованого робочого дня.

Похожие кандидаты

Бренд-шеф, кухар, технік-технолог, зав. виробництвом
30000 грн, Трускавец

Шеф-повар
Трускавец, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Шеф-кухар
35000 грн, Трускавец, Тернополь , еще 7 городов

Завідувач товарного відділу та свіжих продуктів, старший кухар, адміністратор
20000 грн, Трускавец, Дрогобыч

Кухар, помічник кухаря
12000 грн, Трускавец

Помічник на кухню
10000 грн, Трускавец

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: