Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Оксана

Менеджер, коуч-тренер, управляючий, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

IQOS коуч

с 06.2020 по 12.2020 (6 месяцев)
Philip Morris International, Дніпро (Легка промисловість)

Успішний розвиток територіального бізнесу, додатковий досвід у комунікації, розвиток продажів на ТТ. Консультації та навчання клієнтів у користуванні альтернативою куріння IQOS. Допомога в переході та адаптації зі стаціонарного куріння. Продажа продукту за рекомендаціями з другого місяця роботи.

Замісник директора

с 02.2019 по 09.2019 (7 месяцев)
АН "STATUS", Дніпро (Нерухомість)

Виконання обов'язків заступника директора (Контроль робочого відвідування співробітників, забезпечення життєдіяльності офісу, проведення зборів та індивідуальних консультацій з переговорів у продажах, виявлення сильних сторін співробітників та збільшення їх ККД) та HR компанії (Подання вакансій на сайтах по роботі, підбір кандидатів та навчання співробітників з нуля). А також мотивація, організація робочого настрою та дисципліни в офісі (20 осіб).

Помічник керівника

с 04.2016 по 06.2018 (2 года 2 месяца)
МЛМ компанія, Дніпро (МЛМ)

Досить швидкий розвиток до керівної посади (з преміями та заохоченнями). До обов'язків входили: робота з рекламою, аналітика та систематичне розміщення (сайти, газети, листівки), читання лекцій з бізнесу та навчання підлеглого персоналу веденню бізнесу з франшизи. Регулярні та платні (один раз на півтора місяці) навчання з розвитку, проходження тренінгів особистісного та лідерського зростання, вивчення ораторського мистецтва. Організація культурних заходів. Коректність та лояльність у спілкуванні та переговорах. Ведення та заповнення документів, укладання договорів.

Ведучий бухгалтер

с 09.2008 по 03.2016 (7 лет 6 месяцев)
ТОВ "Агро-Овен", Смт. Магдалинівка (Сільське господарство, агробізнес)

Прийнята старшим бухгалтером у роботі з первинними документами. У процесі роботи переведено на посаду провідного бухгалтера управлінського обліку МПЗ ( Проведення щомісячних інвентаризацій за рахунками, підготовка пакету видаткових документів на перевезення ( по Україні), проведення звірок з покупцями та постачальниками, ведення касового журналу, каси, нарахування з/п працівникам МАЗ, прийняття готівкового розрахунку та робота з банком.Вдало освоїла Роботу з базами 1С8 Бухгалтерія, DOC, EXCEL, WORD.

Образование

ПУЭТ , бывший ПУПКУ

Заочний, Экономіка підприємства, Полтава
Высшее, с 2005 по 2011 (6 лет)

Навчалася на заочному факультеті без відриву від роботи на виробництві. Після закінчення навчання було підвищено на посаді.

Дополнительное образование и сертификаты

Єгор Грибов

Тренінг "Продажі неминучі"

Winners academy (Київ)

Інтеллект тренер. Навчання онлайн 1 рік за різними пріоритетними темами: ораторське мистецтво, лідерство, мислення, підсвідоміс

Знания и навыки

  • Коворкінг
  • Вивчення причинно-наслідкових зв'язків

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Позитивна, відповідальна, цілеспрямована. Впевнено ставлю пріоритети по навчанню, по житті.
Сильні сторони: комунікація, коворкінг, швидке приєднання до різновікових груп людей, вміння передати саме ту інформацію, яку потребує клієнт, співробітник, витримка до виконання справ, люблю спорт.
Маю права водія зі стажем.
За останній рік 2021-22 навчалась онлайн у проекті розвитку людини, який є міжнародним. Пройшла курс медитації (використовую), курс з йоги (є сертифікат, продовжую навчання), була куратором понад 100 осіб (підтримка, мотивація, коригування відповіді з питань). Орієнтуюсь у веденні телеграм каналу; написанні та розміщенні поста під актуальну тему та підбір актуальної картинки; веденні особистого листування; волонтер благодійних проектів та навчальних курсів.

Може я щось не написала, запитайте мене особисто ;)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: