Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 июля 2023

Юрий

Мастер-приемщик, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

ОСВІТА:
•1996-1998 рр. ПТУ-37. Спеціальність “Слюсар з ремонту автомобілів ”, кваліфікація “Слюсар з ремонту автомобілів четвертого розряду ”.

ДОСВІД РОБОТИ: Загальний стаж роботи на посаді слюсаря з ремонту автомобілів 11 років.

08.2015- сьогодні ТОВ "Шогун Україна"(СТО).Посада: майстер-приймальник. Обов’язки:
Професійне консультування клієнтів з питань ТО. Прийом автомобіля на сервіс, оформлення супроводжуючої документації (наряд-заказ, підготовка рахунка). Контроль якості і строків виконання робіт. Видача автомобіля клієнту. Виконання планових показників по сервісному обслуговуванню.

05.2013- 07.2014 ТОВ "Бритиш Моторс Україна"(Дилерський центр).Посада:Начальник відділу передпродажної підготовки автомобілів. Обов’язки: Організація передпродажної підготовки автомобілів. Взаємодія з представництвами по широкому колу питань, пов’язаних з організацією продаж, розміщення заказів, поставками, дотримання взаємних вимог, тощо. Контроль за наданням послуг з продажу додаткового обладнання. Вирішення конфліктних і спірних ситуацій з клієнтами. Взаємодія зі страховими компаніями і контролюючими інстанціями. Контроль за заправкою нових автомобілів та їх приймання з ділерських центрів. Взаємодія з представниками по бронюванню та тонуванню, тюнінгу, мийки, хімчистки, поліруванню автомобілів vip-класу, а також постановка їх в шоу-рум салону з подальшим контролем за їх технічним станом.

09.2012-05.2013 ТОВ "Бритиш Моторс Україна"(Дилерський центр). Посада: менеджер передпродажної підготовки автомобілів і аксесуарів. Обов’язки: Консультування клієнта, приймання нових заказів. Оформлення замовлення - наряду згідно вимог бухгалтерії. Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами з наступною передачею інформації менеджеру відділу прямих продаж. Складання і здача звітів дилерам в установлені строки.

09.2007-09.2012 ТОВ "Бритиш Моторс Україна" (Дилерський центр). Посада: слюсар з ремонту автомобілів відділу передпродажної підготовки автомобілів і аксесуарів. Обов’язки: Проведення діагностики і профілактичного огляду автотранспортних засобів, виявляючи дефекти. Вибраковування деталей. Виконання роботи з розбирання, ремонту і складання вузлів і механізмів автотранспортних засобів відповідно до ТУ заводу-виготовлювача та іншими керівними матеріалами з організації робіт. Виконання робіт з установлення, регулювання та заміни запасних частин, агрегатів та обладнання згідно оформленого замовлення-наряду. Усунення виявлених в ході діагностики дефектів та несправностей. Встановлення додаткового обладнання на автомобілі vip-класу (Підніжок стаціонарних, електропідніжок, електрофаркопів, стаціонарних фаркопів, релінгів, обвісу, бризговиків тощо). Виконання кузовних і арматурних робіт (розбирання, збирання та заміна салону) на авто vip-класу.

07.2007-09.2007 ТОВ "Бритиш Моторс Україна"(Дилерський центр). Посада: механік з ремонту автомобілів відділу передпродажної підготовки автомобілів і аксесуарів. Обов’язки: Ретельний огляд автомобіля, виявлення зовнішніх пошкоджень. Виконання робіт з установлення, регулювання та заміни запасних частин, агрегатів та обладнання згідно оформленого замовлення – наряду. Усунення виявлених в ході діагностики дефектів та несправностей. Перевірка рівня мастил і рідин в додаткових (спеціальних) агрегатах, вузлах і системах. Перевірка тиску повітря в шинах, при необхідності доведення до норми. Перевірка кріплення коліс. Перевірка і при необхідності регулювання фар. Перевірка дієздатності контрольно-вимірних приладів, дія приладів освітлення, світлової і звукової сигналізації, перевірка роботи термостата, електровентилятора, свіч запалення на відповідність моделі автомобіля. Перевірка дії склоочисників, змивачів, пристроїв обігріву і обдування стекол.

10.2003-06.2007 ПП "Арсат"
(Технічне обслуговування та ремонт автомобілів). Посада: водій, механік з ремонту автомобілів. Обов’язки: Керування легковими автомобілями, доставка запчастин. Перевірка технічного стану автомобілів за допомогою діагностичного обладнання і приладів, виконання операцій з технічного обслуговування і ремонту автотранспортних засобів, ремонт автомобілів.

03.2003-10.2003 ТОВ" Альяж-авто"
(Технічне обслуговування та ремонт автомобілів). Посада: слюсар з ремонту автомобілів Обов’язки: Перевірка технічного стану автомобілів за допомогою діагностичного обладнання і приладів, виконання оп

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: