Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024 PRO

Александр

Виконроб, майстер, постачальник, завгосп, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
62 года
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник,засновник.

с 03.1995 по 06.2010 (15 лет 3 месяца)
п.п.мастер., Хмельницкий (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

керівник.регіональний мененжер компанії TIVA україна,директор комплексу автомийок АКВАСТРАДА.Прораб тов.Унібуденерджі сервіс. м.Київ.Керівник Хмельницького підрозділу компанії "Сінергія" Дніпро.Майстер виробничого навчання пту№9 м.Хмельницький.

Образование

киси

Сантехнічний,інжинер теплотехнік, Київ
Высшее, с 1989 по 1995 (6 лет)

заочник.(працював і вчився,як всі люди при союзі)

Дополнительное образование и сертификаты

постійно відвідую семінари які проводять в нас провідні західні фірми.

кожен рік.

Знания и навыки

Користувач Internet Професіонал

Знание языков

  • Польский — средний
  • Украинский — средний
  • Русский — средний

Инвалидность

Третья группа.

Дополнительная информация

повний енергії і сил.невибагливий але вимогливий,порядний,дисціплінований,пунктуальний,відповідальний.Вчився в Новоушицькому сільгосп технікумі на механічному факультеті,потім заочно в КІСІ.працював в пту №9 м.Хмельницький майстром виробничого навчання,потім працював завскладом в РАЙОНО,потім оформився приватним підприємцем.Займався системами опалення,водопостачання,водовідводу,помягшення води,системи скріпленої теплоізоляції будинків,гідроізоляції фундаментів, системами опалення, бассейнами,саунами,системами автополиву і всім що повязано з теплом і водою в будівництві. Веду обєкти з оздоблювальними роботами , та багато іншого в будівництві. Маю посвідчення водія всіх категорій(ВСDE).Стаж водіння без дтп більше 25років.Працював на посаді керівника Хмельницького підрозділу Дніпровської МБК СІНЕРГІЯ, здійснювали технічне обслуговування обладнання та будівельно монтажні роботи сітки супермаркетів АТБ.Працював в компанії TIWA-Україна,регіональним мененжером,працював директором комплексу автомийок *АКВАСТРАДА*, працював прорабом в компанії UNIBUDENERGI SERVIS, маю великий досвід роботи з людьми. Все життя за рульом різних автомобілей, величезний досвід водія.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: