Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 мая 2023 PRO

Олена

Керуюча закладом громадського харчування (ресторан, кафе)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер, заступник керівника

с 05.2011 по 02.2014 (2 года 9 месяцев)
КАФЕ «ЦЕНТР», Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
• Ведення бухгалтерського обліку;
• Підготовка та ведення договорів поставок;
• Розробка меню;
• Калькуляція страв;
• Розробка меню для корпоративних клієнтів (банкети, фуршети, кейтерінг, презентації, весілля тощо);
• Впровадження автоматизованої системи обліку виробництва (програма R-keeper);
• Забезпечення закладу обладнанням, посудом тощо (пошук постачальників, контроль за виконанням контрактно-договірного обліку);
• Управління персоналом;

Результати:
• Запущено з «нуля» кафе «Центр»;
• Заклад виведено на точку прибутковості;
• Сформована база постійних корпоративних клієнтів;
• Впроваджена автоматизована система виробництва та обліку;

Бухгалтер - калькулятор громадського харчування

с 12.2006 по 05.2011 (4 года 5 месяцев)
РЕСТОРАН "ПРЕМ’ЄР". КТВП "ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МУЗИЧНО-ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
• Ведення бухгалтерського обліку;
• Підготовка і ведення договорів поставок;
• Розробка меню;
• Калькуляція страв;
• Розробка меню для корпоративних клієнтів (банкети, фуршети, кейтерінг, презентації, весілля і т.д.);
• Впровадження автоматизованої системи обліку виробництва (програма R-keeper);
• Забезпечення підприємства обладнанням, посудом, текстилем і т.д. (Пошук постачальників, контроль за виконанням контрактно-договірного обліку);
• Управління персоналом;

Результати:
• Запущено з «нуля» ресторан «Прем'єр»;
• Ресторан виведений на точку прибутковості;
• Розроблено фірмове меню;
• Сформовано базу постійних корпоративних клієнтів;
• Впроваджено автоматизовану систему виробництва;

Образование

ДонНУ імені Василя Стуса

Економічний, маркетинг, Вінниця
Высшее, с 2016 по 2020 (3 года 11 месяцев)

СПТУ №124

Кухар, 5 розряд, Донецьк
Среднее специальное, с 1988 по 1989 (8 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Школа бізнес-тренерів. Тренінговий центр «Альянс», Німецьке бюро технічної допомоги (GTZ).

2009, 3 місяці

Тренінг «Ефективні засоби реклами». Тренінговий центр «Альянс», Німецьке бюро технічної допомоги (GTZ)

2009, 1 місяць

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook R-Keeper Пользователь Internet СПРУТ-ТП Adobe Acrobat Reader Adobe Повар 5разряда Опыт управления персоналом в сфере общественного питания Опыт ведения бухгалтерского учета в сфере общественного питания Опыт работы с программой «R-keeper» и с программой «Спрут» Опыт ведения переговоров Досвід роботи кухарем та завідувачем виробництва у ресторанах та Досвід управління персоналом в сфері громадського харчування Досвід ведення бухгалтерського обліку в сфері громадського хар Досвід розробки меню та калькуляції страв

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты