Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 октября 2016

Богдан

Руководитель, технолог, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Калуш
Готов работать:
Калуш, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация


Печериченко Богдан Леонідович

м. Калуштел. Моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Вул . Чорновола 7., кв.5

Мета: здобути стабільну роботу та реалізувати професійні навички і набуті знання.

Особисті дані: Українець, 1984 року народження, маю сім’ю

Освіта: 2001- 2006рр. «Черкаський державний технологічний університет», факультет «Промислово-цивільного будівництва», отримав диплом спеціаліста за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища», та здобув кваліфікацію еколога.
2008-2014 рр. Навчався та закінчив «Маслівський аграрний технікум ім. П. Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету» за спеціальністю « Організація і технологія ведення фермерського господарства» та здобув кваліфікацію фахівця з організації та технології ведення фермерського господарства.
2014-2016рр. Керуючий свиноматочним відділенням ТзОВ «Даноша»
Посадові обов’язки:
-Управління технологічними процесами, участь у розробці схеми лікування, годування тварин та догляду за ними, робота з персоналом.
2011-2013рр. Директор ТОВ «СП»Валява»
Посадові обов’язки:
-Технологічний розвиток, фінансове управління ( розрахунок бюджету, планування виробництва, розробка стратегії розвитку технології свиновиробництва, вирішення питань пов’язаних із зовнішніми зв’язками підприємства), зовнішньоекономічна діяльність ( розробка та підписання договорів).
2010-2011рр. ТзОВ «Селекційний племзавод «Золотоніський», посада «Зоотехнік»
Посадові обов’язки:
- Розвиток технологій свиновиробництва в межах підприємства, надання родової допомоги тваринам, лікування, годування, запліднення.
2008-2010рр. Робота за кордоном ( Данія ), практика пов’язана зі здобуттям другої (сільськогосподарської) освіти
Посадові обов’язки:
- Надання родової допомоги тваринам, реєстрація та облік новонароджених поросят, лікування ,годування, запліднення, миття стайнь апаратом високого тиску.
2007 – 2008рр. Супервайзер відділу продаж молочних продуктів
- Розширення клієнтської бази, розрахунок планів продажу, розвиток стратегії активних продажів, робота з персоналом, робота з постачальниками, заключення договорів з оптовими та роздрібними клієнтами, контроль залишків на складі, проведення інвентаризацій.
Досвід роботи: 2005–2007рр. Торгівельний представник з продажу побутової хімії, ТОВ «Обрій Черкаси».
Посадові обов’язки:
- Активні продажі, розширення клієнтської бази, розрахунки з клієнтами, контроль дебіторської заборгованості, заключення договорів з роздрібними та оптовими клієнтами.

Додаткова інформація:
Володію Українською, Англійською, Російською мовами
Маю водійські права категорії «B» (легкові автомобілі)
Пройшов курси з професійного менеджменту в Польщі, маю сертифікат «Axzon Agriculture and Management Academy». Також отримав сертифікат про успішне закінчення «Школи торгових представників» від Міжрегіонального кадрового агенства «Бізнес-персонал». Під час роботи торговим представником та супервайзером відділу продажів неодноразово проходив різноманітні курси підвищення кваліфікації в напрямку «Нейролінгвістичне програмування».
Особисті якості:
Швидко навчаюсь, цілеспрямований, комунікабельний, урівноважений.
Мої очікування:
Хочу знайти роботу, що відповідає моїм професійним вмінням та кваліфікації, націлений на плідну, довгострокову співпрацю, яка принесе задоволення від результату. Враховуючи позитивний досвід у активних продажах готовий до роботи також і в даній сфері.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: