Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 декабря 2016

Юрій

Керівник, менеджер (управління, збут, юриспруденція)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Винница, Ивано-Франковск, Львов, Ровно, Тернополь, Ужгород, Хмельницкий, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Рудницький Юрій Антонович

Базова освіта
2001-2005
«Тернопільський Національний Економічний Університет»
Юридичний факультет(випускник бакалавр)

2005-2006
«Київський Національний Економічний Університет»
Юридичний факультет(випускник магістр)

2015-2017

«Національний лісотехнічний університет України»
Екологія та охорона навколишнього середовища (Центр ДПО,освітньо- кваліфікаційний рівень - спеціаліст)

Досвід роботи
2005-2008
ПЦ «Лавіна мюзік»м.Київ, менеджер з продажу.
Робота з наявними клієнтами,пошук нових,супровід продажу,підготовка та проведення презентацій,заключення договорів.
2008-2008
ПП «Ювас»м.Київ, комерційний директор, менеджер з продажу.
Робота з наявними клієнтами,підготовка та заключення договорів поставки, проведення продаж від початку до кінця,підготовка та участь в тендерах.
2008-2010
ПП «Будтекс» м.Тернопіль, юрист,помічник директора у м.Київ
Ведення документообігу,вхідної та вихідної документації,складання нормативних внутрішніх документів,участь у переговорах, підготовка та проведення презентацій,
підготовка та участь в тендерах,робота з персоналом, робота з контролюючими органами,моніторинг ринку будівельних матеріалів,забезпечення постачання будівельних матеріалів на об”єкт,оптимізація постачання(частота і об'єм поставок з урахуванням потреб будівництва), планування графіка роботи, розподіл навантаження, контроль за виконанням.

2010-2012
ПП «Будтекс» м. Тернопіль(виконавчий директор у м. Тернопіль)
Ведення переговорів з підрядними організаціями, забезпечення виконання робіт підрядними організаціями,робота з АВК, здача об’єктів державній приймальній комісії, планування та координація грошових потоків для безперебійного забезпечення потреб будівництва та локацій, оцінка роботи персоналу та внесення пропозицій щодо поліпшення продуктивності роботи підприємства.

2012-2014
Філія 20 ПП «Нива-В.Ш.» м. Тернопіль(провідний фахівець, заступник директора)
Організація та проведення прилюдних торгів і аукціонів,робота з органами ДВС,ДПІ,УМВС,УДАІ в м. Тернопіль та обл., представництво філії в судах загальної юрисдикції, та інших держустановах, зберігання та реалізація конфіскованого(арештованого) майна,досвід роботи ліцитатором, участь в тендерах управління ДВС, ведення діловодства (посадові інструкції, положення, накази, протоколи, службові записки, документообіг, переписка українською, російською мовами та інше), реєстрація філії підприємства. Співпраця з найбільшими банківськими установами та факторинговими компаніями.
2014-2015

«Юридичне консультаційне бюро» (юрист,менеджер з продажу юридичних продуктів) Реєстрація юридичних та фізичних осіб(осередки політичних партій, громадські організації). Внесення змін до статутних документів. Виконання рішень, постанов та ухвал,та їх оскарження у цивільних та адміністративних процесах. Реєстрація та переоформлення нерухомого майна(введення в експлуатацію), земельних ділянок , транспортних засобів (с/г техніки) та ін. Аналіз кредитних та лізингових договорів. Зустріч з клієнтами по реалізації юридичних продуктів, та залучення до комплексного юридичного обслуговування, юридичний аутсорсінг. Реалізація продуктів через інтернет,юридичний маркетинг, ведення сторінки блогу.
2016

Приватна підприємницька діяльність, з мінімальною зайнятістю,у сфері загально-будівельних робіт за кошти місцевих бюджетів,робота з документообігом та ін.

Знахожусь у пошуках повної або часткової зайнятості.

Додаткові відомості: Вільне володіння російською мовою та правописом, Наявність автомобіля, безаварійний досвід водіння протягом 10 років. Успішне проходження лідерської програми «Leadership in law»(юридичний маркетинг) м.Київ 2015р.

Особисті якості: Цілеспрямований, комунікабельний, готовий працювати в інтенсивному ритмі, вміння вести переговори на всіх рівнях, життєрадісність та інтерес до всього нового, вміння працювати в команді, здібний до швидкого навчання.

Робота з ПК: Windows , MS Office, I Os.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты