Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2023 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/377873

Керівник структурного підрозділу, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Кривой Рог
Готов работать:
Днепр, Киев, Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер

с 06.2017 по наст. время (6 лет 11 месяцев)
IT

Керівництво IT-напрямком будівельного підприємства. Відновлення інфраструктури підприємства після вірусної атаки Petya.A, організація заходів запобігання вірусним атак, створення системи резервного копіювання, керування системою відео-нагляду, організація регламентного обслуговування ІТ-інфраструктури, робота з підрядниками за напрямком, SLA підтримка користувачів.
ІТ-аудит промислових підприємств, створення плану розвитку ІТ інфраструктури відповідно корпоративних стандартів.
В якості менеджера проектів, успішно реалізовані проекти:
•Міграція промислових підприємств з наземної інфраструктури до інфраструктури MS Azure. Інтеграція на підприємствах М365, McAfee Mvision Cloud. Впровадження SLA підтримки користувачів.
•Модернізація СКС підприємств, створення системи відеоспостереження та системи контролю доступу. Інтеграція системи авто-ваги, та пристроїв РРО.
Активна участь в інтеграції М365 на підприємствах, адміністрування AD, AAD, SLA підтримка, робота з підрядниками, закупівля ІТ систем та технічних засобів, супровід користувачів та консультування ІТ-фахівців підприємств, адміністрування МS Teams, участь у проекті переходу з терміналів RDS до AVD, керування робочими групами у проектах за напрямками.

Керивник відділу, Заступник голови тендерного комітету

с 07.2003 по 06.2017 (13 лет 11 месяцев)
ДП ДПІ "Кривбаспроект", Кривий Ріг (Гірнича промисловість)

Керівництво IT-напрямком підприємства, планування роботи відділу, укладання договорів із підрядними організаціями, аналіз стану IT-обладнання підприємства, підготовка аналітичної записки за підсумками звітного періоду про використання інвестованих в IT-сферу підприємства коштів, організація та впровадження спільної мережі підприємства, налаштування та управління керованих комутаторів, організація 802.1Q VLAN на керованих комутаторах з підтримкою L2, супровід серверів (ОС Windows Server, Linux), адміністрування та супровід домену на 380 користувачів (Windows Server) адміністрування та налаштування проксі-сервера, поштового серверу, DHCP; налаштування та керування Symantec Endpoint Protection в межах підприємства; налаштування, супровід та навчання співробітників спеціалізованого програмного забезпечення (CAD-програми; BIM-системи; векторні, графічні та гібридні редактори; офісні програми); встановлення, супровід, розробка регламенту обслуговування спеціалізованого обладнання та поточний ремонт (таких фірм як Epson, Gestetner, Ricoh, Contex), вибір оптимальних витратних матеріалів. Складання річного плану закупівель в межах підприємства, формування тендерної документації та проведення тендерів відповідно чинного законодавства України.

Образование

ХНУРЕ

Гнучкі комп'ютеризовані системи та робототехніка, Харків
Высшее, с 2003 по 2006 (3 года)

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: