Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 июня 2017

Светлана

Руководитель, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
56 лет
Город:
Бердянск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме
Губка Світлана Павлівна
Дата народження: 17.12.1967р.
Сімейне становище: одружена, маю чоловіка Губка Дмитро Володимировича, доньку Губка Дар’ю Дмитрівну – 02.01.1992 року народження і сина Губку Володимира Дмитровича 31.07.2003 року народження.
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Громадянство: Українка.
Місце проживання: м. Бердянськ , Запорізька обл. вул. Червона, 11/5.
Ціль: стати корисним працівником Вашої компанії, щоб примножувати та реалізувати свої
навики отриманні впродовж трудової діяльності та приносити прибуток в компанію.
Повна вища освіта: закінчила Донецький Політехнічний Університет.
Отримала спеціальність: економіка і управління у машинобудуванні.
За кваліфікацією: інженер-економіст.
Закінчила курси «Міжнародна Школа Кормів» червень 2016р.
Досвід роботи: почала свою діяльність з 26.01.1988р. - 01.12.1998р.оператором електронно-обчислювальної техніки на підприємстві ВЦ МП «Мрія» 02.12.1998року була переведена в Волноваську Райдержадміністрацію.
02.12.1998р. – відділ організаційно- кадрової роботи з переводом на головного
бухгалтера в Волноваську райдержадміністрацію.
29.01.2002р. – відкрила підприємство ТОВ « Стройдеталь» де працювала директором та головним бухгалтером за сумісництвом, в мої обов’язки входило, відкриття та організація підприємства з деревообробного виробництва, ведення фінансової звітності, контроль на виробництві. На підприємстві працювало 25 кваліфікаційних працівників .
01.08.2006р.- працювала головним бухгалтером в ТОВ «Легат» в мої обов’язки входило ведення фінансової звітності по підприємству, організаційна робота та контроль з оформленням гос.актів на землю . Згідно штатного розпису на підприємстві працювало 15 кваліфікаційних працівників.
31.01.2008р. – працювала головним бухгалтером з часом була переведена на директора підприємства ВАТ «Волноваський КХП» по виробництву комбікормів для птиці та свиней з потужністю від 100т до 250т за добу. Згідно штатного розпису на підприємстві працювало 199 кваліфікаційних працівників. Підприємство підпорядковується компанії ТОВ Аграрний Холдинг «Авангард». З 25.02.2011р була переведена для відкриття та запуску ПАТ «Вуглегірський експериментальний комбікормовий завод».
01.09.2009 по 01.03.2011року – працювала директором за сумісництвом на підприємстві ТОВ «УКР-ЛАН» яке вирощувало озиму пшеницю, ячмінь та соняшник. Підприємство мало 2500га в яке входило два господарства.
25.02.2011р. працювала директором ПАТ «Вуглегірський» експериментальний комбікормовий завод» . В мої обов’язки входило організація кадрової роботи з персоналом, підбор кваліфікаційних працівників, запуск підприємства по виробництву комбікормів для птиці несучки з потужністю від 120 тон до 350 тон комбікорму на добу також контроль на виробництві, контроль за веденням бюджетування собівартості на підприємстві, розробка штатного розпису, робота з органами влади та контроль з фінансової звітності. На підприємстві працювало 99 працівників. Підприємство підпорядковується компанії ТОВ Аграрний Холдинг «Авангард». У зв’язку з бойовими діями підприємство призупинило свою трудову діяльність в грудні 2014року.
29.03.2015 – по 29.10.2015року працювала директором Філіі «Снігурівська птахофабрика» ПНВК – «Інтербізнес». Птахофабрика має потужність в 920т голів. В мої обов’язки входило ліквідація ТОВ «Ареал – Снігурівка» путем реорганізації в Філію «Снігурівська птахофабрика» ПНВК – «Інтербізнес» також контроль за виробництвом де проводилася робота з колективом для підняття продуктивності до 90% , велася організаційна робота з органами влади , вівся контроль за веденням бюджетування собівартості та фінансової звітності. Згідно штатного розпису на підприємстві працює 29 працівників. Птахофабрика підпорядковується компанії ТОВ Аграрний Холдинг Авангард.
В теперішній час працюю керівником бізнес-проекту напрямку кормо виробництва ПАТ ППР Броварський. За сумісництвом працюю директором ТОВ «Інделіка», в мої обов’язки входе організація кадрової роботи з персоналом, розробка штатного розпису для комбікормового завода, підбор кваліфікаційних працівників. Запускала підприємство по виробництву повнораціонних гранульованих комбікормів для індиків. Створюю високоефективні рецепти комбікормів в програмі «Корм – Оптіма». Контролюю сировину в бункерах та складах напольного зберігання. Розробляла регламент для комбікормового завода. Ведеться контроль за веденням бюджетування собівартості та фінансової звітності.
Знання ПК: навики роботи з Інтернетом, Excel, Word, Outlook, MS Office.
Особисті якості: відповідальність, здібність до швидкого навчання, контроль з
бюджетування, системність мислення, уміння працювати в колективі, комунікабельність,
врівноваженість, порядність, відповідальність за досягнення результату.
Маю можливість користуванням легковим автомобілем, згідна на переїзд по Україні, бажаю отримувати достойну заробітну плату.

З повагою Губка Світлана Павлівна.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты